16 / 05 / 2024

Zabıta Müdürlüğü toplantısı nerede yapıldı

Zabıta Müdürlüğü toplantısı nerede yapıldı

İBB 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mevlüt Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, Zabıta Birim Müdürleri, Zabıta Amirleri, Zabıta Komiser ve

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 72 personel alacak! İşte TKGM personel alımı başvuru tarihleri!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM), merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalışacak 72 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Peki TKGM personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak?

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü sürpriz bir kararla 90 personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 25 Ağustos!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında bünyesinde istihdam etmek üzere 90 adet personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli olurken, son başvuru tarihinin de 25 Ağustos olduğu öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartı aranmıyor! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

EGM’den, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 meslek grubundan personel alımı yapacak! Mühendis, temizlik görevlisi, güvenlik...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra hizmet birimlerine 78 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte Başvuruya ilişkin merak edilenler...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısına göre, 19 ilde şiddetli sağanak yağış bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların devam edeceği uyarısını yaparak, hangi 19 ilde yağış beklendiği konusunda detayları açıkladı. Haberimizde konuyla ilgili tüm bilgiler yer alıyor.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yok. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Destek Personeli alacak. İşte detaylar…

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

İş arayanlar dikkat! Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru 27 Ocak 2023!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında Çalıştırılacak 399 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye Tabi Sözleşmeli Teknik Personel Giriş Sınavı Duyurusunu yayımladı.

Zabıta Müdürlüğü toplantısı nerede yapıldı Haberi

Zabıta Müdürlüğü toplantısı nerede yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı, Zabıta Teşkilatı birimleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak, hizmet kalitesini, moral ve motivasyonu arttırmak amacıyla koordinasyon toplantısı düzenledi.


Toplantıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  Mevlüt Bulut, Zabıta Teşkilatının önemine vurgu yaparak, hep birlikte çok güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Halkın huzuru için sürekli görev başında olan Zabıtanın birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine vurgu yapan Genel Sekreter Bulut, Zabıta Daire Başkanlığı'nın hayata geçireceği projeler hakkında da bilgi verdikten sonra sözü İstanbul  Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali'ye bıraktı. Karali, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları dile getirerek, yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.


Toplantı; Zabıta Birim  Müdürleri,  Zabıta Amirleri, Zabıta Komiser ve Komiser Yardımcılarının sorularının cevaplandırılmasının ardından sona...