Genel

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar, bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!Hafta sonu için planı programı olanlar olası bir yağışın olup olmayacağını sorguluyor

Hafta sonu hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Hafta sonu için planı programı olanlar olası bir yağışın olup olmayacağını sorguluyor.

Peki “Cumartesi ve Pazar hava nasıl olacak? Hafta sonu sağanak yağış var m?” Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporunda, 3 ile 4 Haziran hava durumu tahminleri şöyledir;

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK? 3 HAZİRAN CUMARTESİ- 4 HAZİRAN PAZAR HAVA DURUMU!

Meteoroloji'nin 2 ile 8 Haziran tarihleri arası için paylaşmış olduğu rapora göre: Hava sıcaklıklarının genel olarak mevsim normallerinde olacağı zamanla iç ve batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri altında seyredeceği öngörülüyor.

3 HAZİRAN CUMARTESİ HAVA NASIL OLACAK?

İSTANBUL: Çok bulutlu, günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise şöyle; 24, en düşük ise 17 derece olması öngörülüyor.

ANKARA: Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise şöyle; 21 olurken, en düşük ise 13 derece olması öngörülüyor.

İZMİR: Gök gürültülü sağanak yağışlı, günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise şöyle; 26 olurken, en düşük ise 19 derece. olması öngörülüyor.

4 HAZİRAN PAZAR HAVA NASIL OLACAK?

İSTANBUL: Çok bulutlu olacakken, günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise şöyle; 25 olurken, en düşük ise 18 derece olması öngörülüyor.

ANKARA: Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı beklenirken, günün beklenen en yüksek sıcaklık ise şöyle; 20 olurken, en düşük ise 14 derece olması öngörülüyor.

İZMİR: Parçalı bulutlu, günün beklenen en yüksek sıcaklık ise şöyle; 27 olurken, en düşük ise 19 derece olması öngörülüyor.

PEK ÇOK BÖLGE İÇİN UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelerde; ülkenin genelinin parçalı ve çok bulutlu olacakken, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Zonguldak çevresi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği açıklandı.

Beklenen yağışların; Sakarya, Bilecik, Kocaeli, Burdur ve Isparta çevreleri ile Antalya’nın batı kesimleriyle Bursa’nın doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olacağı açıklandı.