04 / 07 / 2024

İstanbul'da ilk kar Torium'a yağdı!

İstanbul'da ilk kar Torium'a yağdı!

Torunlar GYO'nun, 200 milyon dolar yatırımla İstanbul Haramidere'de hayata geçirdiği Torium Alışveriş Merkezi'ne istanbul'un ilk kar yağdı



Torium içerisinde yer alan Türkiye'nin ilk kar eğlence merkezi 'Torium Snowpark' kış sporlarının yeni merkezi olmaya aday. Dört mevsim kış sporlan ve kar eğlencesi yaşatmak üzere ilk konuklarını ağırlamaya başlayan snowpark'ta en düşük kar kalınlığı 50 cm'yi aşti.

İçerisinde kızaklı tüp kaydırak, 55 metre uzunluğunda 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası, halatlı dağ tırmanışı, kayak eğitim parkuru ve kar oyun alanı bulunan snowpark'ın kayak ve snovvboard eğitimleri vermeye uygun pistleri de bulunuyor.

Dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden Dubai Mall'un kayak merkezini de tasarlayan ingiliz mühendislik firması ASCL tarafından tasarlanan ve uygulanan 'Torium Snovvpark' 6 milyon euro yatırımla hayata geçirildi.
istanbul'un üçüncü büyük alışveriş merkezi Torium'da, aralarında ulusal ve uluslararası birçok ünlü markanın bulunduğu 180 mağaza yer alıyor.

5 milyon euro yatırım ile 3 bin 500 metrekare alana kurulan 'Starpark Lunapark' ise dünyada son yıllarda en çok tercih edilen lunapark dev oyuncaklarını ilk kez Türkiye'ye taşıyor. 18 metrelik döner kule, 360 derece döner dev uçan sandalye, farklı yönlere hareket edebilen alabora ve dans eden tepsi gibi birçok lunapark oyuncağı Torium'da bir araya geliyor.
Milliyet  


Geri Dön