30 / 04 / 2024

İstanbul’da kasım enflasyonu yüzde 105.6 oldu!

İstanbul’da kasım enflasyonu yüzde 105.6 oldu!

İstanbul'un enflasyonunun kasımda senelik bazda yüzde 105,55 olduğunu açıklayan İTO, en çok zamlanan ürünün ise yüzde 28,22 ile domates olduğunu belirtti.



İstanbul Ticaret Odasınca (İTO), Magakentte kasımda fiyatı önceki aya göre en çok artan harcama kaleminin yüzde 28,22 ile domates olduğu açıkladı.

İstanbul’da kasım enflasyonu yüzde 105.6 oldu!

İTO tarafından Kasım 2022 döneminde İstanbul’da perakende fiyatı en çok artan ve azalan harcama kalemleri açıklandı.

Bu kapsamda, İTO'nun İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi'nde bulunan 242 ürünün 155'inin perakende fiyatı artarken, 19 ürünün fiyatı düştü, 68 ürünün fiyatı ise sabit kaldı.

Kasım ayında gıda harcamaları yaş kuru sebze ile meyveler alt grubunda bulunan domates yüzde 28,22 ile fiyatı en fazla artış gösteren ürün oldu. İşte İstanbul enflasyon rakamları ve detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön