08 / 05 / 2024

İstanbulkart ücreti ne kadar oldu? Toplu taşıma tarifesi değişti mi? İstanbulkart 19 Temmuz 2022 fiyat listesi!

İstanbulkart ücreti ne kadar oldu? Toplu taşıma tarifesi değişti mi? İstanbulkart 19 Temmuz 2022 fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kişisel İstanbulkart'a yüzde 71 zam uyguladı. Anonim İstanbulkart'a ise yüzde 100 zam uyguladı. İstanbullu vatandaşlar, "İstanbulkart ne kadar oldu, toplu taşımaya zam mı yapıldı, İstabulkart ne kadar?" gibi soruların cevabını araştırmaya başladı. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kişisel İstanbulkart'a yüzde 71 zam uyguladı. Anonim İstanbulkart'a ise yüzde 100 zam uyguladı. İstanbullu vatandaşlar, "İstanbulkart ne kadar oldu, toplu taşımaya zam mı yapıldı, İstabulkart ne kadar?" gibi soruların cevabını araştırmaya başladı. İstanbulkart zammı sonrası milyonlarca istanbullu konuyla alakalı ayrıntıları merak ediyor. Sosyal medyada üzerinden yapılan zamma büyük tepki gelirlen kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan anonim İstanbulkart bedeli 50 TL'ye çıktı.

İstanbulkart ücreti ne kadar oldu? Toplu taşıma tarifesi değişti mi? İstanbulkart 19 Temmuz 2022 fiyat listesi!Peki, İstanbul'da toplu taşımaya zam mı geldi, İstanbulkart ücreti ne kadar, kaç TL oldu? İşte İstanbulkart 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön