17 / 05 / 2024

İstanbullular dikkat! Cep yakan doğal gaz faturalarına vade farksız taksit imkanı…

İstanbullular dikkat! Cep yakan doğal gaz faturalarına vade farksız taksit imkanı…

Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşı kara kara düşündüren en kritik kalemlerden biri olan doğal gaz faturası için yeni bir yöntem devreye girdi. İGDAŞ, bankalarla yaptığı anlaşma sonucunda faturaların vade farksız taksitle ödenebileceğini açıkladı. Uygulama, belirtilen tarihlerde geçerli olacak.



FAİZSİZ FİNANSMAN DESTEĞİ DE GELİYOR

Öte yandan İGDAŞ ve Vakıf Katılım arasında imzalanan anlaşmayla İstanbullulara faizsiz finansman desteği sağlanacak. Finansman desteğinden yararlanan vatandaşlar vade farksız ve masrafsız olarak 12 taksitle geri ödemeleri yapabilecek.

FİNANSMAN DESTEĞİ İÇİN SON BAŞVURU 31 MART 2023

Tüketici finansman desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 1 Kasım'dan itibaren Vakıf Katılım şubelerine başvurabilecek. Kampanya 31 Mart 2023'e kadar devam edecek.

BİRİKMİŞ FATURALARA 10 TAKSİT İMKANI

İGDAŞ, daha önce de birikmiş faturaları olan vatandaşlara kolaylık sağlamak için 10 taksit imkanı sunmuştu. Kampanyaya en az 2 birikmiş faturası olanlar faydalanabiliyor.

Anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla 10 taksit imkanı sağlanırken, nakit ödemelerde de 4 taksit imkanı sunuluyor.

DOĞAL GAZ FATURASINI DÜŞÜRMENİN YOLLARI

Doğal gaz faturalarına vade farksız taksitli ödeme imkanı getirilmesi vatandaşa kısmen nefes aldırsa da asıl mesele faturaları düşürmekte.

Binaların yalıtımlı olması, peteklerin önünde koltuk olmaması, peteklerin perde ile kapatılmaması başlıca önlemler arasında yer alıyor.

İstanbul’da ekim ayı enflasyonu açıklandı! Son 27 yılın zirvesinde…

Bakan müjdeyi verdi: Hesaplarınızı kontrol edin, ödemeler bu ay yapılacak

Twitter’da mavi tik’iniz olsun istiyorsanız bu fiyatı gözden çıkarın!


Geri Dön