09 / 05 / 2024

İstanbul'u görmek için 21 sebep!

İstanbul'u görmek için 21 sebep!

Dünyaca ünlü Business Insider dergisi, uluslararası işdünyasını "İstanbul'u keşfetme"ye çağırdı. Business Insider dergisi, 2014'ün en popüler turizm adresi seçilen İstanbul'un birinci olmasını sağlayan sebepleri sıraladı..



Dünyaca ünlü Business Insider dergisi, uluslararası işdünyasını "İstanbul'u keşfetme"ye çağırdı. 

Business Insider dergisi, 2014'ün en popüler turizm adresi seçilen İstanbul'un birinci olmasını sağlayan sebepleri sıraladı. İşte ünlü yayın organının İstanbul'da mutlaka görülmesini istediği yerler: Şehrin en merkezi yerindeki Modern Sanatlar Müzesi... Modern Sanatlar Müzesi'nin sunduğu keyif ve görsel şölen... Gençlerin sık sık gitüği Çukurcuma ve Cihangir'in antika eşyalar ve kafeler diyarına dönüşmüş olması... Cihangir'de özellikle hafta sonlarmda kuyrukların oluştuğu kahvaltı keyfi... Yine Cihangir'in bahçeli güzel kafeleri... 

İngilizce ve farklı dillerde kitapların kolayca bulunabileceği sahafların çokluğu... Hepsi modern gençlere hitap eden, antika dükkanlarının artması... Fiyat olarak yabancılara uygun, modern, temiz ve şık oteller... Bir yürüyüş merkezi olarak, üzerinde fast food devlerinden büyük markalara kadar farklı firmaların dev mağazalarının yer aldığı İstiklal Caddesi... Her köşede karşılaşılabüecek ve ucuz karın doyurma aracı simitler... Tarihi yapısını koruyan Tünel Meydanı... Yine Tünel Meydam'nda yer alan güzel lokanta ve kafeler... Eşsiz manzaralar sunan lokantalar... 24 cardı bir İstiklal Caddesi... Tarihi yapısını koruyan Galata Kulesi... Kule'nin etrafında zaman zaman sabaha kadar devam eden etkinlikler... Geceleri ortaya çıkan sokak yemekleri... Ve her noktada karşınıza çıkacak kebaplar..


Türkiye


Geri Dön