20 / 10 / 2024

İstanbul'un en lüks oteli 3 gün sürecek olan VIP parti ile açılacak

İstanbul'un en lüks oteli 3 gün sürecek olan VIP parti ile açılacak

Çengelköy’de senelerdir kullanılmayan eski bir fabrika İstanbul'un en lüks otellerinden birine dönüştürüldü. Otelin sahibi Türkiye'de lüks ile birlikte anılan 'Vakko' firması oldu. 




Otelin açılışı için üç gün sürecek VIP parti tasarlandı. sozcu.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Osmanlı fabrikasından dönüştürülen Sumahan on the Water otelinin binasını uzun süreli kiralayan Cem Hakko, mekanı "Vakko Hotel & Residence Sumahan" olarak yenilediği belirtildi. 

Vakko'nun sahibi ünlü iş insanı Cem Hakko, hazır giyimden sonra kendisine büyüme alanı olarak turizmi seçti. İlk olarak geçtiğimiz kış, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde Vakko Hotel Residence İstanbul’u açan Hakko, ikinci otelini boğazın kıyısında Çengelköy'de açacak.

Osmanlı zamanından kalma bir fabrikadan dönüştürülen Sumahan on the Water otelinin tarihi binasını uzun süreli kiralayan Hakko, mekanı baştan sona yenileyerek Vakko Hotel & Residence Sumahan adıyla açıyor. Ünlü mimar Moris Koher ve ekibi tarafından restore edilen otelin açılışı, 5-6-7 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan üç gün sürecek özel bir VIP parti ile yapılacağı kaydedildi.

İstanbul un en lüks oteli 3 gün sürecek olan VIP parti ile açılacak

Vakko Hotel & Residence Sumahan

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, bu yatırımın sadece bir otel açılışı olmadığını, aynı zamanda İstanbul’a değer katan bir armağan niteliği taşıdığını vurguladı. Geçtiğimiz mart ayında yapılan açıklama kapsamında, Vakko CEO'su Jaklin Güner de bu projeyle ilgili bilgiler verirken Hakko’nun, "İstanbul'u ziyaret eden ve burada konaklayan herkesin hafızasında unutulmaz hatıralar bırakacağına eminiz" sözlerine yer vermişti.


Geri Dön