29 / 04 / 2024

İstanbul'un yeni etkinlik merkezi: the Seed

İstanbul'un yeni etkinlik merkezi: the Seed

İstanbul kültür-sanat, kongre ve toplantı etkinlikleri için yeni bir mekana kavuştu..



 2010 Avrupa Kültür Başkenti projesi çerçevesinde İstanbul'a armağan edilen 'the Seed, 330 kişilik konferans, konser ve kongre salonuna sahip.

İstanbul yeni bir kültür-sanat mekanına kavuşuyor. Emirgan'da Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) bünyesinde, çok amaçlı etkinlik mekezi olarak tasarlanan 'the Seed', 330 kişilik konferans, konser ve kongre salonuna sahip. İşletmesini Cannes Film Festivali'nin düzenleyicisi olan Fransız GL Events Türkiye'nin yürüteceği mekanda kültür-sanat organizasyonlarından konserlere, önemli toplantılardan kongrelere kadar birçok alanda hizmet verecek.

Toplantı turizminde öne çıkacak

GL Events Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Sanus, İstanbul'un, the Seed'le toplantı turizmi alanında, birinci ligde temsil edilebilecek seçkin ve özgün bir merkeze kavuştuğuna dikkat çekti. Sanus, "Dünya şehri İstanbul'un toplantı-kongre turizmi ile kültür-sanat etkinlikleri anlamında özel mekanlara ihtiyacı var. GL Events'in sahip olduğu bilgi birikimi ve deneyimi the Seed'le Türkiye'ye taşıyacağız" diye konuştu.

Cannes Film Festivalini düzenliyor

GL Events, 1978'den beri 30'u aşkın şehirde 3 temel etkinlik kategorisinde çalışmalarını sürdürüyor. yıllık 605 milyon Euro'ya ulaşan Fransız grup, dünyanın farklı şehirlerdeki önemli merkezlerin yanı sıra bugüne kadar Cannes Film Festivali, Lyon Bienali, Viyana Uluslararası Caz Festivali, Barselona Kültürel Forumu ve Pekin Olimpiyatları gibi dünya çapında büyük işlere imza attı.

Posta


Geri Dön