24 / 05 / 2024

İşte banka banka emeklilere verilecek maaş promosyonları!

İşte banka banka emeklilere verilecek maaş promosyonları!

EYT'nin yasalaşmasının ardından 2 milyonu aşkın kişinin emekliliğe hak kazanması, bankaların da iştahını kabarttı. Bankalar, düzenledikleri çeşitli kampanyalar ile emekli adaylarına oldukça cazip imkanlar sunuyor.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesiyle 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik hakkı doğdu. EYT düzenlemesinin ardından bankalar da emekli maaş ödemeleri pastasından pay kapabilmek için promosyon çalışmalarını hızlandırdı.

İşte banka banka emeklilere verilecek maaş promosyonları!

Kamu ve özel sektör bankaları birbirinden cazip kampanyalar düzenleyerek müşteri portföyünü artırmayı hedefliyor. EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emekliliğe hak kazanan vatandaşlar, maaş ödemelerinin yatırılacağı banka ve şubeyi e-devlet üzerinden veya emeklilik işlemleri sırasında SGK’dan seçebilecek. 2 milyon 250 bin kişinin ilk etapta emekli olacağı düşünülürse bu da bankalar açısından önemli bir müşteri potansiyeli demek. Bu yüzden bankalar arasında emekli maaşlarına ilişkin promosyon yarışı yeniden kızışırken, promosyon tutarları 15 bin liraya kadar yükselmiş durumda.

İşte kamu ve özel sektör bankalarının emeklilere vaat ettiği promosyon tutarları:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön