17 / 06 / 2024

İşte banka banka emeklilere verilecek maaş promosyonları!

İşte banka banka emeklilere verilecek maaş promosyonları!

EYT'nin yasalaşmasının ardından 2 milyonu aşkın kişinin emekliliğe hak kazanması, bankaların da iştahını kabarttı. Bankalar, düzenledikleri çeşitli kampanyalar ile emekli adaylarına oldukça cazip imkanlar sunuyor.



AKBANK: Emekli maaşını Akbank'tan alanlar 7 bin liraya varan tutarda promosyon alabilecek.

İşte banka banka emeklilere verilecek maaş promosyonları!

GARANTİ BBVA: Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyanlar, 6 bin liraya varan nakit promosyona ilave olarak bin 500 lira da bonus kazanabilecek.

DENİZBANK: Emekli maaşını 3 yıl boyunca Banka’dan alma sözü verenler 5 bin liraya ulaşan nakit promosyondan yararlanabilecek.

ING: Maaş tutarına göre değişmekle birlikte 7 bin 500 liraya ulaşan nakit promosyon ödemesi yapacak.

İŞ BANKASI: 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön