02 / 05 / 2024

İşte en çok promosyon ücreti veren banka!

İşte en çok promosyon ücreti veren banka!

Bankalar promosyon ücretlerini güncellerken, en yüksek tutarlı promosyon veren banka merak konusu oldu. İşte en yüksek promosyonu veren banka...



Kamu bankalarında emekli promosyonu ücretleri 550 ile 750 Türk lirası arasında değişirken, son güncellemenin ardından bu rakamlar yükseldi.

Güncellemenin ardından kamu bankalarının emekli promosyonu ücretleri 3 bin Türk lirası ile 5 bin Türk lirası seviyelerine çıktı.

Emekli promosyonu için alt sınır 3 bin Türk lirası olurken, üst sınır ise bulunmuyor. Bu nedenle özel bankaların emekli promosyonu için belirlediği ücretler hala kamu bankalarının üzerinde bulunuyor.

İşte en çok promosyon ücreti veren banka!

EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU...

Düzenlemenin ardından kamu bankalarının emekli promosyonu ödemeleri artarken, özel bankalar ise emekli promosyon ödemelerinde 7 bin 500 Türk lirasına varan ödemeler yapıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön