04 / 05 / 2024

İşte ünlülerin Boğaz'daki evleri!

İşte ünlülerin Boğaz'daki evleri!

İstanbul deyince akla gelen ilk güzellik Boğaz'dır. Uğruna nice romanlar, şiirler yazılmış; nice senaryolara konu olmuştur. İşte 'Boğaziçi Aşireti'nin önemli üyeleri...



İstanbul deyince akla gelen ilk güzellik Boğaz'dır. Uğruna nice romanlar, şiirler yazılmış; nice senaryolara konu olmuştur.. İşte 'Boğaziçi Aşireti'nin önemli üyeleri...


EBRU GÜNDEŞ

2010'da iş adamı Rıza Sarraf'la dünyaevine giren Ebru Gündeş, Beykoz'un gözde semtlerinden olan Kanlıca'da 26 milyonluk yalısında oturuyor.


İşte ünlülerin Boğaz daki evleri!


BEREN SAAT-KENAN DOĞULU

Geçen yaz Amerika'da evlenen Beren Saat ile Kenan Doğulu, Çengelköy sırtlarında yer alan ve Boğaziçi'ni ayaklar altına seren Sultan Makamı sitesinde Sezen Aksu'ya komşu.


İşte ünlülerin Boğaz daki evleri!



ALİ AĞAOĞLU

İş hayatıyla olduğu kadar renkli hayatıyla gündemden düşmeyen Ali Ağaoğlu, Boğaz'ın en güzel yerlerinden biri olan Vaniköy'de Amcazade Yalısı'nın sahibi.



İşte ünlülerin Boğaz daki evleri!


ORHAN GENCEBAY

Yıllara meydan okuyan aşklarıyla herkese örnek olan ünlü çift Orhan Gencebay ve Sevim Emre, kalabalıktan uzakta, Kanlıca'da 21 milyon dolarlık yalı sahibi.


İşte ünlülerin Boğaz daki evleri!


YILMAZ ERDOĞAN

Yakın dostu Beren Saat'e komşu olmak isteyen Belçim Bilgin'i kırmayan Yılmaz Erdoğan, Çengelköy sırtlarındaki Sultan Makamı Konakları'ndan yalı dairesi aldı.


İşte ünlülerin Boğaz daki evleri!


HUYSUZ VİRJİN

Huysuz Virjin ya da gerçek ismiyle Seyfi Dursunoğlu, Çengelköy sırtlarındaki kendi eliyle çizdiği evinde yine kendi elinden çıkma eşyalarla yaşıyor.



TARKAN

Popçu Tarkan, İstanbul Boğazı'nın nadide koyu Tarabya'da 2.1 milyon TL değerindeki yalı dairesinde zaman zaman ikamet ediyor.


TÜRKAN ŞORAY

Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray, İstanbul'un güzide semti Etiler'de, Boğaz sırtlarında uzun zamandır lüks bir villada oturuyor.


GÜLŞEN BUBİKOĞLU

Yapımcı Türker İnanoğlu'yla 1974'te hayatını birleştiren Yeşilçam'ın yıldız oyuncusu Gülşen Bubikoğlu da Kanlıca'daki yalılarında hayatını sürdürüyor.


Çağla Türk/Türkiye Gazetesi 


Geri Dön