15 / 05 / 2024

İstinye CarrefourSA 6 milyon TL'ye yenilendi!

İstinye CarrefourSA 6 milyon TL'ye yenilendi!

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, yenilediği İstinye Hipermarketini “çıpa” konseptiyle 8 Mayıs 2017 vatandaşların hizmetine açtı.




Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, 6 milyon TL'ye yenilediği İstinye Hipermarketini “çıpa” konseptiyle 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü hizmete açtı. Açılışa, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu, CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin, Hiper Satış Direktörü Şenol Arpacı ve İcra Kurulu Üyeleri de katıldı.


İstinye CarrefourSA Hiper'de gerçekleşen değişimi aktaran CarrefourSA Hiper Satış Direktörü Şenol Arpacı, şunları dile getirdi;

“İstanbul'un önde gelen yaşam alanlarından İstinye'deki hipermarketimizi hem konumunun getirdiği gereklilikler hem de buradan alışveriş yapan müşterilerimizin talepleri doğrultusunda yeniledik. İstinye CarrefourSA Hiper'i alışveriş keyfini artırmak, zaman kazandırmak ve daha etkin hizmet vermek amacıyla yeniledik. Değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek bir hipermarketin ötesinde yaşam alanı olabilecek ve daha rahat alışveriş yapılabilecek bir format meydana getirdik. Alışılagelmiş CarrefourSA hipermarketinin dışında, hedeflediğimiz gibi yaşam alanı olabilecek bir hipermarket oluşturduk. Taze gıda ürünlerinin yanında dünya tatlarını arayanlara yönelik lezzet gruplarıyla oluşturduğumuz reyonlarda ürün sayımızı 50 bine ulaştırdık.”


Sözcü


Geri Dön