29 / 04 / 2024

İstmarina Kartal fiyat!

İstmarina Kartal fiyat!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

İstmarina Kartal fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan İstanbul Marina Kartal projesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor



İstmarina projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da  DAP Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor.  İstmarina  Kartal fiyat bilgisine geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


İstanbul Marina satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde belirlendi. 


5 blok halinde yükselen İstanbul Marina Kartal'da A blok 31 katlı, B blok 34 katlı, C blok 36 katlı, D blok 38 katlı ve E blok 36 katlı olarak tasarlandı.


İstmarina Kartal fiyat!

İstmarina Kartal fiyat kapsamında satışlar 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor. İstanbul Marina ödeme koşulları kapsamında 25 bin lira peşinat ya da 24 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor. 


İstmarina Kartal projesi rezidans, ofis, otel, cami,  marina, okul ve hastane alanlarından meydana geliyor. Projede teslimlerin ise 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. 


İstanbul Marina iletişim

DAP Yapı İstmarina Kartal telefon numarası: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr


projeye sor



Geri Dön