29 / 04 / 2024

IstWest'te ödemeler 18 ay ötelenebiliyor! 168 bin TL'ye!

IstWest'te ödemeler 18 ay ötelenebiliyor! 168 bin TL'ye!

Boyner Holdingin Bahçelievler Basın Ekspres yolu üzerindeki 70 dönümlük Altınyıldız arazisi üzerinde Fer Yapı ve Altınyıldız Gayrimenkul Geliştirme tarafından geliştirilen İstWest'teödemeler 18 ay ötelenebiliyor



Boyner Holdingin Bahçelievler Basın Ekspres yolu üzerindeki 70 dönümlük Altınyıldız arazisi üzerinde Fer Yapı ve Altınyıldız iştiraki Altınyıldız Gayrimenkul Geliştirme tarafından geliştirilen ve DBArchitects tarafından tasarlanan, İstWest projesinden ev alanlar ödemelerini 18 ay öteleyebiliyor.

İstWest'de 14blok, 470 adet rezidans, 512 adet konut ve İstWest Meydan'da 73 adet ticari alan bulunduruyor. İstWest 168 bin TL'den başlayan fiyatlarla, yüzde 1 peşinat ödeyip kalan banka taksitlerini de 18 ay sonra ödeme seçenekleri sunuyor. Toplam 230 bin metrekarelik inşaat alanının içindeki satılabilinir 130 bin metrekare alanda, stüdyo daireden, 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunduruyor. Tamamı rezidans olarak tasarlanan projede, açık ve kapalı yüzme havuzundan, sosyal tesislerine kadar bir çok imkan sağlanıyor. Satışa çıktığı ilk 4 günde projedeki 1+1 ve stüdyo dairelerin tamamı satılan ve son rezidans bloğunun da satışa çıktığı İstWest in son etabında da stüdyo ve 1+1 daireler ve İstWest Meydan dükkan satışları tamamlanması planlanıyor.

Hürriyet


Geri Dön