01 / 05 / 2024

Şişli İtower Bomonti Ofis'te metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Şişli İtower Bomonti Ofis'te metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Firma: Fer Yapı ve Sinpaş GYO

Proje: İtower Bomonti

'Ofis var, ofis!' sloganıyla satışa sunulan Şişli İtower Bomonti Ofis projesinde satışlar devam ediyor. Projede teslimler yıl sonunda gerçekleşecek



Fer Yapı ve Sinpaş GYO'nun hayat verdiği  İtower Bomonti  projesi Şişli Bomonti'de yükseliyor. 29 katlı tek blok olarak tasarlanan İ Tower, Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ imzası taşıyor.


Sinpaş GYO ve Fer Yapı ortaklığında yapılan İtower Bomonti projesinde 60 metrekare, 120 metrekare, 180 metrekare ve 300 metrekarelik sınırlı sayıda ofisler yer alıyor. Mecidiyeköy'e 5 dakika, Taksim'e 7 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika, Beşiktaş'a 4 dakika mesafede bulunan İ Tower Bomonti projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 6 oranında indirim uygulanan İtower Bomonti projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 


Metro istasyonlarının hemen yakınında bulunan İtower Bomonti, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne bağlantı kuran tünellere, Çağlayan’da yer alan Adalet Sarayı’na oldukça yakın bir konumda bulunuyor. 


A+ ofis konseptiyle ayrıcalıklı bir iş yaşamı sunan İtower Bomonti projesinde VIP Lounge, back Office, IT hizmetleri, concierge hizmetleri mevcut durumda. Sosyal alanlar arasında hobi salonu, spor merkezi, kat bahçeleri yer alıyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2012 olarak belirlendi.


444 9 337 

 

http://www.itowerbomonti.com

 

Sinem ÖZTÜRK



projeye sor



Geri Dön