30 / 04 / 2024

İtowersta metrekaresi 4 bin dolar! Yüzde 5 peşinatla!

İtowersta metrekaresi 4 bin dolar! Yüzde 5 peşinatla!

İtower projesi İstanbulun merkezi Şişli Bomontide yükseliyor. Her türlü lüks ve donanıma sahip olan İtower projesinde ofislerin alanları 60 ile 800 metrekare arasında değişiyor. Boğaz manzaralı projede metrekare satış fiyatları 4 bin dolar ile 5 bin dolar



İtower projesi İstanbulun merkezi Şişli Bomontide yükseliyor. Her türlü lüks ve donanıma sahip olan İtower projesinde ofislerin alanları 60 ile 800 metrekare arasında değişiyor. Boğaz manzaralı projede metrekare satış fiyatları 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor

İtower Bomonti projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Fer Yapı tarafından gerçekleştiriliyor. İnşaatına başlanan İtowersta teslimler 2012 yılının Aralık ayında yapılacak.

İtower projesinde toplam 213 adet ofis bulunuyor. Her katta 8 ofis mevcut. Projede ayrıca yedi adet de dükkan yer alıyor. 10uncu katta spor alanları, 20nci katta hobi salonları bulunacak.

İtower projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında seyrediyor. Şu an projedeki en küçük ve en düşük fiyatlı ofis 265 bin 400 dolara satılıyor. İkinci katta bulunan bu ofis 60 metrekare büyüklüğünde. İtower projesinde 14üncü kattan itibaren Haliç manzarası, 20nci kattan itibaren boğaz manzarası görünüyor.

İtower projesinde banka kredili ya da peşin ödemelerde yüzde 6 oranında iskonto yapılıyor. Ofis bedelinin yüzde 5i peşin ödeniyor. Yüzde 10u 2011 sonunda, yüzde 10u 2012 sonunda ödeniyor. Ofis bedelinin yüzde 75i için ise kredi kullanılıyor.
Banka kredisi kullanmayacak olan müşteriler için firma kendi bünyesinde yüzde 25 peşinatla 24 ay vade yapıyor. Ancak bu ödeme planında iskonto uygulanmıyor. Projede ofisler modüler sistemle birleştirilebiliyor.

İTower projesi, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine kısa sürede ulaşan tünellerin, metro istasyonlarının hemen dibinde, Çağlayanda bulunan Avrupanın en büyük Adliye Sarayının yakınında, hastanelerin tam ortasında, İstanbul iş dünyası ve sosyal hayatının merkezinde yer alıyor.

İtower Bomonti projesi Tago Mimarlık, tarafından tasarlandı. İtowerda toplam 29 kat bulunuyor. Itowerda restoran, cafe, terzi, eczane, kuaför, lostra, hobi salonu, arşiv odaları, kat bahçeleri, lobi ve danışma, IT hizmetleri, otopark ve vale parking, back Office, copy center, ortak toplantı salonları, concierge hizmetleri, iTower çalışanlarına özel restoran, banka ATMleri, VİP lounge, spor merkezi, özel yemek salonları, donanımlı güvenlik, gibi alanlar yer alacak.


http://www.itowerbomonti.com/

444 9 337 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön