28 / 04 / 2024

İvedik OSB ile Türk Telekom arasında teknolojik işbirliği!

İvedik OSB ile Türk Telekom arasında teknolojik işbirliği!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi (İvedik OSB) ile Türk Telekom firması arasında teknoloji konusunda işbirliği anlaşması imzalandı. İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, üretim ve ticaret kabiliyetini artırmayı hedeflediklerini söyledi...




Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi (İvedik OSB) ile Türk Telekom firması arasında teknoloji konusunda işbirliği anlaşması imzalandı. 


İvedik OSB Binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, gelişen teknoloji ve yeniliklerden etkin bir şekilde üretim ve ticaret kabiliyetini artırmayı hedeflediklerini söyledi. 


Türk Telekom Anadolu Merkez 1. Bölge Müdürü İrfan Yıldız da "OSB'lerde faaliyet gösteren sanayi sanayi kuruluşlarına teknolojik altyapımız, gelişmiş ses ve geniş bant çözümlerimiz ile sanayicilerimizin ülke ekonomisine daha da büyük katkılar sağlayabileceklerine inanıyoruz" dedi. 


Anlaşma kapsamında Türk Telekom, İvedik OSB'nin iletişim altyapısını fibere dönüştürecek ve başta KOBİ'ler olmak üzere tüm işletmelere avantaj sağlayacak teknoloji çözümleri sunacak. 


 

AA


Geri Dön