02 / 05 / 2024

İz Evler'de 180 bin TL'ye! Nisan 2012'de teslim!

İz Evler'de 180 bin TL'ye! Nisan 2012'de teslim!

Akro Yapı İstanbul 'un yükselen değeri Kemerburgaz bölgesinde iz bıracak doğayla iç içe bir projeye başladı. Mimar Cem Sorguç imzasını taşıyan İz Evler projesinde konutların fiyatları 180 bin TL'den başlıyor ve Nisan 2012'de teslim edilmesi planlanıyor...



2004 yılından bu güne kadar birçok başarılı projeye imza atmış olan AKRO YAPI İstanbul 'un yükselen değeri Kemerburgaz bölgesinde iz bıracak doğayla iç içe bir projeye başladı. Mimar Cem SORGUç imzasını taşıyan İZ EVLER projesinin logosu ise insan bedenini andıran özgün mimariden yola çıkarak tasarlandı.

AKRO YAPI, İstanbul 'un yükselen değeri Kemerburgaz Göktürk 'te, daha önce gerçekleştirdiği projelerinin ardından, etrafı doğa manzarası ve nezih yerleşim noktaları ile çevrili olan İz Evler projesi ile, modern mimarinin tüm çizgilerini sunan   bir hayat imkanı sunmayı hedefliyor.

AKRO YAPI tarafından gerçekleştirilen 5 Katlı, 27 farklı tipte, 46 daire İZ EVLER projesinde, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, büyük ebevyn odalı dubleks katlar, orman manzaralı daireler,   yeşillendirilmiş alanlar, teak bahçe terasları ve çatı terasları, uydu sistemi ve digital tv alt yapısı, deprem sensörlü, havalandırmalı asansörler, her daireye özel kapalı otopark alanı, yeşillendirilmiş alanlar, geniş avlu ve özel güvenlik sistemleri bulunuyor.

AKRO YAPI 'dan Adem HAVA ve Mustafa KOçAK 'ın konuyla ilgili iddiaları ise büyük:
“ İZ EVLER projemizde konut sahiplerini, etrafa örülen duvarların dışına taşabilecekleri bir yaşam bekliyor.   Özenle çizdiğimiz mimarisi ve tek tek seçtiğimiz dekoratif ürünlerin uyumlu birlikteliği, hayatı kolaylaştırarak mimarisiyle olduğu kadar, iç tasarımının kalitesi ile de fark yaratacak. İZ EVLER projemizde, klima, ankastre beyaz eşyalı mutfak, lamine parkeler, yerden ısıtma sistemi ile yaşamın standardını yükseltiyoruz. Geniş avlusu, kapalı yüzme havuzu ve gökyüzünün rengini göreceğiniz teras bahçeleri ile sauna, fitness salonu, her daireye özel kapalı otopark alanı, teak bahçe, teras alanları, özel güvenlik sistemleri düşündüğümüz ayrıntılardan sadece bir kaçı. Tüm bunların yanı sıra doğanın büyüsüne inananlar için tasarladığımız İZ EVLER projemizde ilkbahar, sonbahar, kışı ve yazı, projemizin yanı başındaki ormanın manzarası ile sadece renklerle değil, duygularla da yaşamaya olanak sağlıyoruz. ”

Fiyatların 180.000 TL 'den başladığı projenin Nisan 2012 'de tamamlanması planlanıyor. Her zevke, ihtiyaca ve bütçeye göre farklı daire planları ile farklı seçenekler barındıran projenin satışlarına ise başlandı.


Geri Dön