02 / 05 / 2024

İzgaz faturalarını ödediler, ev sahibi oldular!

İzgaz faturalarını ödediler, ev sahibi oldular!

İZGAZ faturalarını otomatik ödeme talimatıyla yapan Gökhan ve Betül Evran çifti, katıldıkları çekiliş ile Kavanlar İnşaat Kavanium Sitesi'nden 92 bin TL değerinde ev sahibi oldu.



IZGAZ GDF SUEZ, doğalgaz kullanan evsel müşterilerin, tüketim faturalarını bankadan otomatik ödeme talimatıyla, ödeme yapmaya teşvik amacıyla Kavanlar inşaat sponsorluğunda büyük bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında otomatik ödeme yapan Gökhan ve Betül Evran çifti, 30 Aralık tarihinde yapılan çekiliş ile Körfez Evran çifti, yeni ev mutluluğunu İZGAZ temsilcileri ve Kavanlar İnşaat çalışanları ile paylaştı. Kavanium Sitesi'nden 92 bin TL değerinde daire kazandı. 

ÇOCUKLARI DA KATILDI 
Evren çiftinin ev anahtar ve tapu teslim töreni Ramada Otel'de önceki gün gerçekleştirildi. Törene İZGAZ Genel Müdür Yardımcısı Paul Van De Heijining, İZGAZ Satış ve Pazarlama Müdürü Yusuf Siyolom, Kavanlar Yapı A.Ş. Muhasebe Müdürü Mutlu Kıtay, Kavanlar Yapı A.Ş. Kurumsal İletişim Direktörü Kadir Banabak, Gökhan, Betül Evran çifti, oğulları Burak ve kızları Tuana katılım gösterdi. 

ÇOK MUTLUYUM 
Ev sahibi olan Gökhan Evran, 39 yıllık hayatı boyunca hiçbir şans oyununda bir hediye kazanmadığını belirterek, "Otomatik ödeme yaparken ev hediye çekilişini görmüştüm. Bizim ailemize çıkacağını düşünmüyordum. Çok mutluyum İZGAZ ve Kavanlar İnşaat'a çok teşekkür ederim" dedi. Ev Hanımı Betül Evran ise doğalgaz kullanımının bir kolaylık olduğuna vurgu yaparak İZGAZ'a teşekkürlerini sundu. 

Kocaeli Manşet

Geri Dön