03 / 05 / 2024

İzmir Aziziye Semt Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

İzmir Aziziye Semt Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Semt Merkezi'nin yıl sonuna kadar tamamlayacak.




Yatırımlarına ara vermeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezinin inşaatını tamamlıyor. Temeli 26 Mayıs tarihinde atılan ve 240 günde tamamlanması hedeflenen 2 katlı merkezin inşaatında büyük ilerleme kaydedildi.


Yılsonuna kadar tamamlanması beklenen merkezin hizmete girmesiyle Konak Belediyesi’nin ilçe genelinde faaliyet gösteren semt merkezlerinin sayısı da 12’ye çıkmış olacak.


Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında giriş katının duvarlarının beton dökümlerine başlandı. Ekiplerin sıcak havaya rağmen kesintisiz olarak devam ettiği yapım çalışmaları bittiğinde Aziziye sakinleri modern bir merkeze kavuşmuş olacak. 


Diğer semt merkezleri gibi bölge halkının buluşma mekanı olacak olan merkezde özellikle semt sakini kadın ve çocuklar için kurs ve eğitimler verilecek. Semt merkezinde meslek edindirme, yabancı dil, geleneksel el sanatları, hobi ve beceri kurslarının yanı sıra çocuklar için yaz-kış çeşitli dallarda eğitimler de verilecek.


Konak Belediyesi



Geri Dön