02 / 05 / 2024

İzmir Dört Mevsim Konakları, 2012'de teslim edilecek!

İzmir Dört Mevsim Konakları, 2012'de teslim edilecek!

Ege-Koop'un Güzelbahçe Urla'da bulunan prestij projesi Dört Mevsim Konakları, birbirinden özel tasarımlarla oluşturulan 5 ayrı alternatifle hem yurt içinden, hem de yurt dışından gelen ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor



Örnek konakları gezenler İzmir'e 20 dakika mesafede bulunan ve daire fiyatına satışa sunulan konaklara tam not veriyor.

Kamuoyundan gelen istek üzerine 2 yeni projenin daha eklendiği Dört Mevsim Konakları'nda ve 5 oda 1 salondan oluşan 356 m2'lik dubleks Zeytin, 4 oda 2 salondan oluşan 355 m2'lik tripleks Güneş, 4 oda 2 salondan oluşan 331 m2'lik tripleks Çamlı, 3 oda 1 salondan oluşan 256 m2'lik dubleks Yağmur, 3 oda 1 salondan oluşan 189 m2'lik dubleks Deniz Konağı alternatifleri yer alırken, ikişer araçlık açık otoparktan saunaya kadar birçok özellik bulunuyor.

Yüzde 70'i satıldı

İzmir'e 15 km'lik uzaklıkta bazı kişi ve kuruluşlarca satışa çıkarılan dairelerle aynı fiyata satışa sunulan konakların yüzde 70'inin sahiplerini bulduğunu kaydeden Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, iki örnek konağın kapılarını aralamasıyla birlikte kalan yüzde 30'lik oranın da kısa süre içinde tükeneceğini tahmin ettiklerini belirtti.

Düşler gerçeğe dönüşüyor

Türkiye'de hiçbir kurum ve kuruluşun başlamaya dahi cesaret edemediği projeleri, "mucize" denilen koşullarla başlattıklarını dile getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Aslında biz, bugüne kadar sadece konut yapmadık. İzmir'de çağdaş ve modern kent parçaları, yani yeni kentler oluşturduk. Alt yapısıyla, kültür ve sosyal tesisleriyle, yaşam alanlarıyla çok farklı kentleri burada kurduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 'önce insan' ilkesiyle halkımızın yüzünü güldürüp düşlerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İşte bu nedenledir ki, 'Önemli olan önce başarmak ve güveni hak etmektir' diyoruz" şeklinde konuştu.

Daire fiyatına konak

Vakıfbank ile yapılan anlaşma ile ortaklarına, Ege-Koop kefaletinde özel kredi imkanı sağladıklarının altını çizen Aslan, "Amacımız, kaliteyi ucuza mal   etmek, insana saygıyı ortaklarımızda somutlaştırmak ve güven kaynağı olmaktır. Kar amacı   olmayan Ege-Koop; prestij projelerinde ortaklarına fırsatlar sunmakta, temel atıldıktan hemen sonra kendi garantörlüğünde düşük faizli kredi sağlamakta. 15 bin lira peşinat veren ortaklarımız, arsa bedelini yıl sonuna kadar eşit taksitlerde ödeyebiliyor. Kalan bedel için ise banka kredi


si kullandırıyoruz. Vakıfbank ile yaptığımız anlaşma ile ortaklarımıza Ege-Koop kefaletinde özel banka kredisi imkanı sağladık. Ege-Koop, olarak diğer projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de "ortaklarımıza kefil oluyoruz. Bu imkanlarla herkes gönlündeki konuta sahip olacak" dedi.

Yeşilin gölgesinde

Zeytin ağaçlarıyla çevrili orman içinde yer alan lüks konakların yüzde 80'inin deniz manzaralı olduğuna dikkat çeken Hüseyin Aslan, 2010 yılında başladıkları projenin 2012 yılında sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Aslan, "Ege-Koop'un çeyrek asırlık güvencesi ve cazip koşulları ile sahip olacağınız bu çok özel konaklar kısa sürede tamamlanacak. Proje alanımıza yakın mesafede bulunan ve normal daire niteliğinde olan, emsallerinden yüzde 25-40 daha ucuza mal olacak; 2012 yılında da ortaklarına teslim edilecek" dedi.

Site özellikleri

Yüzme havuzları,
Spor alanları,
Sosyal aktivite alanları,
Konak başına 10-15 m2'lik hobi bahçesi,
2 dönüm arazide açık ve kapalı sera,
Bisiklet yolu,
Yürüyüş parkuru,
Her villa için 2 araçlık açık otopark,
Özel site güvenliği
(fiziki ve kamera)

Ege-Koop Dört Mevsim
Konakları alanı nerede:
İzmir'e 35 dakika. Urla ilçe merkezine 5 km, Çeşmealtı'na 10 km. ve Çeşme'ye 30 km. mesafede Güzelbahçe Urla'da


Geri Dön