30 / 04 / 2024

İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Dairelerin alanları 46 ile 211 metrekare arasında farklılık gösteren Folkart Life Bornova 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?



Folkart Yapı'nın  İzmir  Bornova'da hayata geçirdiği  Folkart Life Bornova  Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel banka kredisi ile 120 ay vadelendiriliyor.


İzmir Folkart Life Bornova Konutları 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 25 bin metrekare arsa alanına sahip.


Bornova Folkart Life Residence'de 828 tane daireye yer veriliyor. Konutların büyüklükleri minimum 46, maksimum ise 211 metrekareden oluşan projede firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.


İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

Adnan Menderes Havalimanı'na ve metroya yakın mesafede yükselen Folkart Life Bornova Evleri'nin İzmir-Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın bağlantısı bulunuyor. Projede teslimlerin Haziran 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Folkart Yapı Folkart Life Bornova'nın sosyal donatı alanları; cafe ve çarşı, restoranlar, kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, koşu ve yürüyüş yolu, çocuk havuzu ve açık - kapalı süs havuzundan meydana geliyor. 


İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

Satış ofisi: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova telefon numarası: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön