28 / 04 / 2024

İzmir Güzelkent Konutları'nda teslimler 2017'de!

İzmir Güzelkent Konutları'nda teslimler 2017'de!

Sönmezoğlu A.Ş.'nin Seferihisar Sığacık yolu üzerinde yapımına başladığı Güzelkent Konutları, Sakin Şehir felsefesine uygun mimari özellikleri ve yüksek yaşam kalitesi ile büyük ilgi görüyor. Projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.



Sönmezoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Budak, son dört yılda Sakin Şehir unvanıyla markalaşan Seferihisar ve Sığacık'ta yatırımlarını artırdıklarını ve yıldızı parlayan bu bölgenin Ege Bölgesi'ndeki en mantıklı yatırım ve yaşam alanı olduğunu söyledi. 1987 yılından bugüne  İzmir  ve çevresinde binlerce konuta imza atan Sönmezoğlu A.Ş. yatırımlar mm yüzünü İzmir-Seferihisar'a çevirdi.Seferihisar ve Sığacık'ta yeni binalar inşa eden şirket, model projesi olarak Sığacık yolu üzerinde Güzelkent Konutları'nın yapımına başladı. 


İstanbul'un ilgisi çok 

Büyükşehirlerde yaşayan insanların, özellikle İstanbulluların Seferihisar'a ilgi gösterdiğini söyleyen Sönmez Budak, firmalarının marka değerine yakışacak ve Seferihisar'ın Sakin Şehir felsefesini uyumlu evler inşa ettiklerini ve gördükleri talebin çok yüksek olduğunun altını çizdi. Budak; "1987 yılında girdiğimiz inşaat sektöründe 2010 yılından itibaren Sönmezoğlu adıyla modern yapılar yapmaya devam ediyoruz. İzmir ve çevresinde binlerce inşaat yaptık ve taahhütlerimizin tamamını zamanında yerine getirdik. Şirketimizin marka değerine çok güveniyor, korumak ve yükseltmek istiyoruz. Bu noktada adımızı taşıyan binalarımızda önceliğimiz memnuniyet. Şimdi yatırımlarımızın yönünü Seferihisar ve çevresine çevirdik. Çünkü Seferihisar, son yıllarda yakaladığı markalaşmayla, insanların yaşamayı hayal ettiği bir yer haline geldi. Şehrin gürültüsünden, trafiğinden sıkılan insanlar, İzmir merkeze 30 dakika, havaalanına 40 dakika, Çeşme'ye 50 dakika, Kuşadası'na bir saat mesafede olan, sokağa çıktıklarında toprağa dokunabildikleri, ağaçlarından meyve toplayabildikleri, yöresel ve doğal yiyeceklerin satıldığı bu harika Ege kıyısında yaşamayı istiyor" diye konuştu. 


Yüksek kalite yaşam 

İlçede fiyatların hala uygun olduğunu ve her geçen gün artmaya devam ettiğini ekleyen Budak; şöyle konuştu: "Popülaritesi her geçen gün artan bu bölge, hem yaşamak hem de akıllı bir yatırım yapmak isteyenler için bence Türkiye'de en mantıklı yerlerin başında geliyor. Yaklaşık 30 yıllık tecrübemize dayanarak, bölgeye yatırım yapmak isteyenlerin vakit geçirmeden adım atmalarını tavsiye ediyorum." 


"Dokuyu koruyoruz" 

Yapımına başladıkları Güzelkent Konutları'nın ilçede şu ana kadar yapılan en modern ve lüks binalar olduğunu belirten Budak; "Seferihisar merkez ve Sığacık arasında şehrin dokusuna uygun muhteşem bir proje inşa ediyoruz. Akıllı ev sistemleriyle donattığımız konutlarımız güvenli, kişiye özel kapalı yeraltı otoparklı, sauna ve fitness salonları bulunan, ful özel ankastre setli ve geniş peyzaj alanına sahip. Çok bu vizyon projemizi 2017 yılında tamamlamış olacağız. Yapım aşamasında özel fiyat seçenekleri sunuyoruz. Seferihisar'ın en güzel koylarma 3 kilometre mesafede yer alan konutlarımız 8 blok 75 daire ve 4 dükkandan oluşuyor" dedi. 


İZMİR'İN EN ÇOK DEĞERLENEN İLÇESİ OLDU 

Merkezi İtalya'da bulunan Yaşamın Kolay Olduğu Kentlerin Uluslararası Ağı Cittaslow (Sakin Şehir) unvanıyla birlikte adını Türkiye'de ve dünyada duyuran Seferihisar, 49 kilometre sahil şeridi, tarihi, doğası, yerel ürünleri ve bozulmamış son dönemde yaşamayı hayal ettiği yerlerin başında geliyor. Emlak sektörünün uzman firmaları, 2015 yılı araştırmalarına göre İzmir'in en çok değerlenen ilçesinin Seferihisar olduğunu açıklamıştı. 


www.sonmezogluyapi.com/guzelkent-konutlari


Posta


Geri Dön