06 / 05 / 2024

'İzmir Marka Kent Stratejik Planı' toplantısı yapılacak!

'İzmir Marka Kent Stratejik Planı' toplantısı yapılacak!

İzmir Kalkınma Ajansı'nın açtığı 'İzmir Marka Kent Stratejik Planı' ihalesini kazanan firmaların toplantı düzenleyeceği bildirildi



İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) açtığı "İzmir Marka Kent Stratejik Planı" ihalesini kazanan Wolff Olins, Art Grup, Blue Group, American World Services, TNS Global, Kita Tasarım Reklam ve Danışmanlık firmalarının, çalışmalarla ilgili bilgi vermek üzere perşembe günü İzmir'de toplantı düzenleyeceği bildirildi.

İZKA'dan yapılan yazılı açıklamada, "İzmir Marka Kent Stratejik Planı" ile İzmir'in doğal, kültürel, ekonomik, tarihsel ve sosyal niteliklerinin bir bütün olarak ele alınacağı ve İzmir'in diğer kentlerden farklı kılan ürün hizmet konuları, avantajları ve yatırım olanaklarının yaratıcı ve yenilikçi bir yaklaşım ile ortaya konulacağı belirtildi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Meclis Salonu'nda perşembe günü saat 14.00'de düzenlenecek toplantıda,  İzmir  Valisi Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İZKA Genel Sekreteri Dr. Ergüder Can'ın açılış konuşması yapacağı kaydedildi.
AA


Geri Dön