02 / 05 / 2024

İzmir Narlıdere'ye 2017'de yatırım yağacak!

İzmir Narlıdere'ye 2017'de yatırım yağacak!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, 2017 yılında İzmir'in en çok yatırım alan ilçesinin Narlıdere olacağını söyledi.




AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, 2017 yılında İzmir'in en çok yatırım alan ilçesinin Narlıdere olacağını söyledi. Bilgi, 2017 yılında Ali Onbaşı Barajı, Narlıdere  TOKİ  konutları, Yukarıköy Tahtacı Alevileri mahallesi restorasyonu, Narbel Narkent cami gibi projelerin 2017'de başlayacağını belirtti. AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Bilgi, Narlıdere metrosunun Başbakan Binali Yıldırım tarafından 2017 yatırım programına alınmasının ilçede sevinçle karşılandığını da dile getirdi.


Başbakan'dan takip 


Bilgi, "Narlıdere'mizi en ileri noktaya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Narlıdere bu yıl İzmir'in diğer ilçelerinden daha çok yatırım alacak. Projelerimize yenilerini ekledik. Bu projelerin bizzat takipçisi olacağız. İzmir'i çok önemseyen, İzmir'e hizmet için tutuşan bir İzmirli başbakanımız var. Kendisi projeleri bizzat takip ediyor" dedi.


Başkan'a çağrı 


Kentsel dönüşüm konusunda işbirliği çağrısında bulunan Bilgi "Belediye başkanına sesleniyorum. Partimizin, hükümetimizin yapması gereken ne varsa yardımcı olmaya hazırız" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön