29 / 04 / 2024

İzmir Port Alaçatı 2. Etap 'ta 185 bin Euro'ya!

İzmir Port Alaçatı 2. Etap 'ta 185 bin Euro'ya!

Ant Yapı tarafından İzmir Alaçatı"da inşa edilen İzmir Port Alaçatı 2. Etap"ta fiyatlar 185 bin Euro'dan başlıyor. Port Alaçatı projesi Yamaç etabı ve Sahil etabı olmak üzere 2 etaptan oluşuyor...



İzmir Port Alaçatı 2. Etap"ta 1+1 konutlar 185 bin Euro'ya, 2+1 konutlar ise 240 bin Euro'ya satılıyor. 3+1 konutların bittiği projeyi Anr Yapı hayata geçiriyor. Yüzde 25 peşin teslime kadar taksitle  ev sahibi olunabilen proje için Garanti Bankası"ndan kredi kullanılabiliyor.

İzmir Alaçatı'da inşa edilen Port Alaçatı projesi 22 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor. Yamaç etabı ve Sahil etabı olmak üzere 2 etaptan meydana gelen proje marinaya sahip bulunuyor.

1. etap konutların tükendiği Port Alaçatı projesinde 2. etap 2 ay sonra başlayacak ve  18 ay sonra bitecek.

Profesyonel site yönetimi ile 24 saat kapalı devre kontrol ve güvenlik sistemi, temizlik ve ev kiralama hizmetlerinin de verildiği projede yamaç alanında, mahalle ve sokak konsepti işlenirken, sahilde ise; her eve ait 15 metre boy- 4,5 m tekne bağlama yeri ve tekneye servis amaçlı olarak herkesin kendi evinden gelen elektrik-su sağlanıyor.

Proje içerisinde, fitness, restaurant vb. sosyal alanlarla birlikte her etapta bir adet açık yüzme havuzu bulunuyor. Her evin birbirinden farklı mimari detaya sahip olduğu projede atık su arıtılarak bahçe sulamasında kullanılıyor. Yamaçta her eve bir adet kapalı otopark yeri, sahil grubunda her eve özel 1 adet tekne bağlama yeri, otopark ve depo veriliyor.

0216 630 68 68
www.antyapi.com
 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön