02 / 05 / 2024

İzmir yeni turistler çekmek için Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda!

İzmir yeni turistler çekmek için Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda!

Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge ile Boyalık Beach Otel Ön Büro Müdürü Eren Özkan, Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda kurulan İzmir standında görüşmelerini gerçekleştirdiklerini söyledi.



Hollanda fuarında  İzmir  rüzgârı esti İzmir'in 5 yıldızlı tatil merkezi Boyalık Beach Otel, Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından gelen profesyonelleri biraraya getiren Vakantiebeurs Turizm Fuarı'ndaki yerini aldı. 


İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyetle dünyanın önemli turizm fuarlarından biri olan Vakantiebeurs Turizm Fuarı'ndaki temaslarını sürdüren Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge, dünyanın dört bir yanından gelen turizm acentelerine İzmir'in ve Çeşme'nin güzelliklerini tanıtma fırsatı bulduklarını söyledi. 


Yeni turistler kazandıracağız Beş gün sürecek olan fuara İZKA, İzmir Ticaret Odası (İTO), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), SunExpress, Bergama Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası ve Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) temsilcilerinin de katıldığını anlatan Orhan Belge, "Kalabalık bir ekiple geldik. Burada bulunan herkes İzmir'in turizmine katkı koymak için canhıraş çalışıyor. İzmir'i, dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatarak olanaklarını ve potansiyelini en iyi şekilde aktarıyoruz. Bu fuar sayesinde iyi ilişkiler kurarak şehrimize yeni turistler kazandıracağımıza inanıyorum" diye konuştu. 


Geçen yıl 120 bin kişi ziyaret etti Geçen yıl yaklaşık 120 bin kişinin ziyaret ettiği ve 43. kez düzenlenen fuar, hem turizm sektör kuruluşları, hem tüketiciler hem de tur operatörleri ve seyahat acentelerini biraraya getiriyor. 2014 yılında fuara 140 ülkeden toplam 1208 firma katıldı. 

Yenigün


Geri Dön