19 / 05 / 2024

İzmir Zirvekent Projesi'nin temeli atıldı!

İzmir Zirvekent Projesi'nin temeli atıldı!

Çiğli'de hayata geçirilecek olan 147 konutluk projenin 2012 yılının Ağustos ayında bitirilmesi hedefleniyor. Çiğli'de 6 bin 900 metrekare üzerinde, dört blok olarak inşa edilecek Zirvekent konutlarının temeli atıldı



CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek olan 147 konutluk Zirvekent Projesi'nin temeli atıldı. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak "Kentimize katkı koyan bu yatırımların sürekli hale gelmesi için çabalıyoruz" dedi. Dağıstan ailesinin sahibi olduğu CDS Yapı ile Veryeri ailesinin şirketi olan Ege Yapı Ortak Girişimi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek olan Palmiye Park-Zirvekent projesinin temeli atıldı.

YENİ YAŞAM ALANI
Esentepe'nin üst kısmında, 6 bin 900 metrekarelik alan üzerinde, dört blok şeklinde inşa edilecek olan Zirvekent konutlarının temel atma törenine Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Dağıstan ve Veryeri aileleri katıldı. Daha önce Gaziemir'de de 114 daireden oluşan Palmiye Park Evleri'ni ortaklaşa hayata geçiren iki aile şirketi, bu kez Çiğli'de yeni yaşam alanı yaratmak için kolları sıvadı. Proje kapsamında, bölgeye dört konut inşa edilecek. 1+1, 2+1 ve 3+1 gruplarında toplam 147 daire satışa sunulacak.

UYGUN KREDİ
Daha çok gençler ve emeklilerin ilgisini çekmek üzere geliştirilen projenin yatırım maliyeti de 9 milyon lira olacak. Zirvekent'ten ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, anlaşmalı bankalardan uygun kredi imkanlarından yararlanabilecek. Proje 2012 yılının Ağustos ayında tamamlanacak. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğli'yi geliştirmek adına gerçekleştirilen bu tür projelerin her zaman arkasında olduklarını belirtti. Solak "Kentimize katkı koyan bu yatırımların sürekli hale gelmesi için çabalıyoruz. İhtiyaç duyulduğu taktirde, elimizden gelen her konuda yatırımcıları desteklemeye hazırız. Hepimizin ortak amacı Çiğli'yi bir adım daha ileriye taşımak olmalıdır" dedi.

Yoğun talep var
CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Grişimi adına açıklama yapan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan iki yılda tamamlanması beklenen konutların Çiğli'ye yeni bir vizyon kazandıracağını söyledi. Dağıstan "Tanıtımlara başladığımız son iki haftada yoğun bir talep alıyoruz. Çiğli'nin zirvesinde böyle bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Uygun fiyat politikaları ile ilgi duyan vatandaşlarımızı konut sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi.
YeniAsır/KADİR KEMALOĞLU

 


Geri Dön