29 / 04 / 2024

İzmir'e 13 yılda 30 milyarlık yatırım yapıldı!

İzmir'e 13 yılda 30 milyarlık yatırım yapıldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema 13 yılda İzmir'e Ulaştırma ve Haberleşme, Orman ve Su İşleri, Aile ve Sosyal Politikalar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık başta olmak üzere her alanda toplam 30.3 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi...



AK Parti  İzmir  Milletvekili Nesrin Ulema, AK Parti hükümetlerinin 13 yılda İzmir'e yaptığı yatırımların 30.3 milyar lirayı aştığını söyledi.

AK Parti'nin 13 yıllık yatırım ve destek rakamları hakkında bilgi veren Nesrin Ulema, milletle arasına 'noter' koyanların, kendi yönettiği İzmir'e Türkiye'nin en pahalı suyunu satarken ucuz mazot vaat edenlerin hayal bile edemediği yatırımların, AK Parti iktidarları döneminde İzmir'e yapıldığını söyledi. 13 yılda İzmir'e Ulaştırma ve Haberleşme, Orman ve Su İşleri, Aile ve Sosyal Politikalar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık başta olmak üzere her alanda toplam 30.3 milyar liralık yatırım sağlandığını belirten Ulema, "Bir türlü Türkiye partisi olamayan muhalefet partilerinin bazıları terörden beslenip halkımız üzerinde baskı kurarak hedefine ulaşmaya çalışıyor, bazıları sözüne güvenilmediği için milletle arasına noter koyuyor, mezhep siyaseti güdüyor, bazıları ise 'AK Parti gitsin de kim gelirse gelsin' mantığı ile rüzgarın esiş yönünde bir politika izleyerek milletimizin teveccühünü bekliyor" dedi. 'İzmir'e üvey evlat muamelesi yapılıyor' diyen CHP zihniyetinin seçimden seçime sadece kara propaganda yapması, arada geçen süreçte ise kılını bile kıpırdatmamasını İzmirlilerin takdirine bırakıyoruz" dedi.




Yeni Asır




Geri Dön