02 / 05 / 2024

İzmir yatırımları 2015

İzmir yatırımları 2015

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Bakan Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

İzmir'deki 3 göletin gövde dolgusu tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nce İzmir'de inşa edilen Menderes Özdere Göleti, Kiraz Çatak Göleti ve Tire Eskioba Göletleri inşaatlarının gövde dolgu imalatlarının tamamlandığı bildirildi.

İzmir Bayraklı'nın altyapısı yenileniyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi'nde İZSU'nun altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollar çamur deryasına dönüştü. 3 ay önce tamamlanan çalışmaların ardından asfaltlanmayan yollar yağan yağmurla birlikte vatandaşın kabusu oldu.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e müjde!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 milyon liralık 8 yatırımın ardından bu kez 9 Eylül İzmir'in Düşman İşgali'nden kurtuluşu törenlerine katılmak için geldiği İzmir'de 9. projeyi açıklayacak...

Nihat Zeybekçi: İzmir'in duran ve geciken projesi yok!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Cumhuriyetimizin 100. yılında hedeflerinin de çok daha üzerinde bir performansla İzmir 2023'ü karşılayacaktır. Geri kalan, duran geciken bir projesi yok İzmir'in" dedi.

Necip Nasır İzmir'in gelecek vizyonunu çizdi!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir'in gerek coğrafi konumu, gerekse de yeraltı ve yerüstü kaynaklarıyla, örnek bir kent olduğunu söyledi. Nasır, İzmir'in ilklerin şehri olduğunu hatırlattı.

İzmir'e 13 yılda 30 milyarlık yatırım yapıldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema 13 yılda İzmir'e Ulaştırma ve Haberleşme, Orman ve Su İşleri, Aile ve Sosyal Politikalar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık başta olmak üzere her alanda toplam 30.3 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi...

İşte İzmir projeleri!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, " Çizdiğimiz yerelde kalkınma hedefi doğrultusunda büyük mesafeler kat eden İzmir, artık şaha kalktı " dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi her ilçede şantiye kuracak!

Başkan Kocaoğlu, “Kiraz’ın dağ köylerinin sorunlarını Konak’tan çözemeyiz. Yatırımları daha hızlı gerçekleştirebilmek ve vatandaşa daha kolay ulaşabilmek için her ilçede irtibat merkezi ve belli bölgelerde şantiyeler kuracağız” dedi.

İzmir'deki sağlık yatırımları artıyor!

Kentte sağlık yatırımlarıyla birlikte sağlık için İzmir'i tercih eden turist sayısı da arttı. Başta Libyalılar olmak üzere Alman, Gürcü, İngiliz, Azeri ve Norveçli turistler sağlıkta İzmir'i seçti

İzmir yatırımda en cazip üç şehirden biri!

Tıp eğitimi verilen bir hastane kompleksi ile Ar-Ge faaliyetlerinin bir arada yürütüldüğü ender merkezlerden birisi olan DEPARK'ın Türkiye'nin sağlık inovasyon merkezi olmaya hazırlandığını dile getirdi.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

İzmir yatırımları 2015 Haberi

İzmir yatırımları 2015


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Cuma akşamı İzmir'e gelecek olan Bakan Binali Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak. Cumartesi sabahı basın temsilcileriyle bir araya gelecek olan Yıldırım, İzmir'de hükümetin devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Yıldırım, incelemenin ardından öğle saatlerinde İzmir'den Ankara'ya dönecek. 


Otoyolun yüzde 52'si tamam 


İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 3.5 saate indirecek olan 433 kilometre uzunluğundaki Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 52'si tamamlandı. 8 bin personelin görev aldığı, bin 568 iş makinesinin kullanıldığı proje için şu ana kadar 11,2 milyar lira harcandı. Projenin en önemli kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü çalışması ise devam ediyor. 252 metre kule yüksekliği olan köprü toplam 2...