29 / 04 / 2024

İzmir Bayraklı'nın altyapısı yenileniyor!

İzmir Bayraklı'nın altyapısı yenileniyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi'nde İZSU'nun altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollar çamur deryasına dönüştü. 3 ay önce tamamlanan çalışmaların ardından asfaltlanmayan yollar yağan yağmurla birlikte vatandaşın kabusu oldu.




İzmir'in Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi'nde İZSU'nun altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollar çamur deryasına dönüştü. 3 ay önce tamamlanan çalışmaların ardından asfaltlanmayan yollar yağan yağmurla birlikte vatandaşın kabusu oldu. Toz toprak içindeki yolun yağmurla birlikte çamur deryası haline gelmesine vatandaşlar ve esnaf isyan etti. 


Mansuroğlu Mahallesi 283/1, 283/2 ve 283/6 sokaklar ve civarında İZSU tarafından yapılan kanal çalışmalarının ardından altyapı sorunu çözüldü. Ancak kazılan yollara asfalt atılmadı. 3 aydır asfalt bekleyen vatandaşların mağduriyeti, yağmurla birlikte arttı 



Ne gelen var ne giden


Kazılan yolların yapılmaması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını ve yağmurların ardından bu mağduriyetin katlanarak arttığını belirten vatandaşlar, "İZSU gelip buranın altyapısını yeniledi. Su kanalı için borular döşendi. Üstünü kapatıp gitti. 3 ay oldu ne gelen var ne giden. Toz toprak çilesi çekerken bir de üstüne çamur eklendi. Yağmurla birlikte her yer çamur deryası oldu. Yollarda yürüyemez olduk. Madem alt yapıyı tamamladılar. Yolları da bir an önce asfaltlasınlar. Daha neyi bekliyorlar? Defalarca belediyeye bilgi vermemize rağmen gelip ilgilenen olmadı. Son çare olarak Yeni Asır sesimizi duyursun. Herkes bu rezilliğimizi görsün" diye konuştu. İşyerlerinin her gün toz toprak ve çamur içinde kaldığını söyleyen esnaf ise "Dükkanların önünü sabahtan akşama kadar paspasla siliyoruz. Ama yine çözüm değil. Bir türlü pislikten kurtulamıyoruz. Belediyenin bir an önce sokaklarımızı asfaltlamasını istiyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır




Geri Dön