29 / 04 / 2024

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu 210 günde tamamlanacak!

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu 210 günde tamamlanacak!

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı'nın yapım ihalesi geçtiğimiz ay yapılmıştı. İzmit Belediyesi yetkilileri, ihaleye katılan 14 firma içinde en düşük teklifi veren(3 milyon 29 bin 61 TL) AK Yapı firmasının kazandığını açıkladı.



İzmit Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı'nın yapım ihalesi geçtiğimiz ay yapılmıştı. İzmit Belediyesi yetkilileri, ihaleye katılan 14 firma içinde en düşük teklifi veren(3 milyon 29 bin 61 TL) AK Yapı firmasının kazandığını açıkladılar. Yer teslimi yapılan firma yakın bir zamanda öğrenci yurdunun yapımına başlayacak, 210 günde inşaatı tamamlayıp teslim edecek. 


İzmit Tepeköy Mahallesi'nde 3 bin 444 metrekarelik alanda yapılacak olan 38 oda 138 yatak kapasiteli öğrenci yurdu, bodrum, zemin ve iki normal ve çatı katından oluşacak. Odalar en fazla 4'er kişilik ve her odası banyolu olacak yurtta, kişiye özel dolap ve çalışma masası bulunacak. Yurt içinde engelli odası, yemekhane, etüt odaları, mescit ve çamaşırhane de yer alacak.

 

Özgür Kocaeli


Geri Dön