15 / 05 / 2024

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu ne zaman tamamlanacaki İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunda neler olacak

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu ne zaman tamamlanacaki İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunda neler olacak

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı'nın yapım ihalesi geçtiğimiz ay yapılmıştı. İzmit Belediyesi yetkilileri, ihaleye katılan 14 firma içinde en düşük teklifi veren(3 milyon 29 bin 61 TL) AK Yapı firmasının kazandığını açıkladı.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Yükseköğrenim öğrencilerine Mart ayı burs ve kredi ödemeleri yapılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Mart ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu...

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hicret Aşcıoğlu Cansız ve Nimet Buhan ortaklığında kuruldu.

İzmit Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek gelince taşındı!

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Antalya'ya 3 yılda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek 3 yıl içinde de il genelinde toplamda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdunu Antalya'ya kazandıracaklarını söyledi.

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Yurtları açıldı!

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"a ziyarette bulundu.

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu 210 günde tamamlanacak!

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı'nın yapım ihalesi geçtiğimiz ay yapılmıştı. İzmit Belediyesi yetkilileri, ihaleye katılan 14 firma içinde en düşük teklifi veren(3 milyon 29 bin 61 TL) AK Yapı firmasının kazandığını açıkladı.

Isparta Yükseköğrenim Yurt Kampüsü inşaatına ruhsat verilmedi!

Isparta Yurt Yatırım A.Ş'nin yapacağı Yükseköğrenim Yurt Kampüsü Projesi inşaat ruhsatı talebini 'altyapı maliyetinin karşılanması' şartıyla geri çeviren Belediye, ruhsat talebini de reddetti.

Çorum Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor.Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapımı tamamlanan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında hizmete sunulacak.

Hanımağa Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanımağa Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Ticaret Limited Şirketi, Saime Öztel tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ataşehir İçereneköy Mahallesi Döndü Sokak'ta kuruldu.

İzmir Adile Sultan Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın İzmir'deki Adile Sultan Yüksek Öğrenim Kız Yurdu açıldı. TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bayraktutar: "Yurdun, kız öğrencilerimiz açısından önemli bir misyonu yerine getirdiğine inanıyoruz" dedi.

Bursa ve Kocaeli yeni bir yüksek gerilim hattıyla bağlanacak!

Sanayinin lokomotifi olan Bursa ve Kocaeli, yeni bir yüksek gerilim hattıyla birbirine bağlanacak. Bu kapsamda, Türkiye Elektrik İletim AŞ, 35 milyon 750 bin lira yatırımla 380 kilovolt Gemlik-İzmit 380 Enerji İletim Hattı Projesi'ni hayata geçirecek.

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsa ihalesinin 2. oturumuna en yüksek teklif kimden?

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsa ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 20 milyon TL'ydi. İkinci oturumda bu tutar 83 milyon 198 bin 500 TL'ye kadar çıktı...

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu ne zaman tamamlanacaki İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunda neler olacak Haberi

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu ne zaman tamamlanacaki İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunda neler olacak

İzmit Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı'nın yapım ihalesi geçtiğimiz ay yapılmıştı. İzmit Belediyesi yetkilileri, ihaleye katılan 14 firma içinde en düşük teklifi veren(3 milyon 29 bin 61 TL) AK Yapı firmasının kazandığını açıkladılar. Yer teslimi yapılan firma yakın bir zamanda öğrenci yurdunun yapımına başlayacak, 210 günde inşaatı tamamlayıp teslim edecek. 


İzmit Tepeköy Mahallesi'nde 3 bin 444 metrekarelik alanda yapılacak olan 38 oda 138 yatak kapasiteli öğrenci yurdu, bodrum, zemin ve iki normal ve çatı katından oluşacak. Odalar en fazla 4'er kişilik ve her odası banyolu olacak yurtta, kişiye özel dolap ve çalışma masası bulunacak. Yurt içinde engelli odası, yemekhane, etüt odaları, mescit ve çamaşırhane de yer alacak.

Özgür...