30 / 04 / 2024

İzmitkent 4. Etap Vadikent Konutları'nda hak sahipleri belirlendi!

İzmitkent 4. Etap Vadikent Konutları'nda hak sahipleri belirlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut AŞ tarafından İzmit ilçesinde yapılacak 220 konutluk "Vadikent Projesi"nde hak sahipleri belirlendi



Yunus Emre Kültür Merkezi’nde hak sahiplerini belirlemek için gerçekleşen törene katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmitkent 4. Etap dairelerinin sosyal konutlar olduğunu belirterek, konutların dar ve sabit gelirli aileler için yapıldığını söyledi.

Karaosmanoğlu, yapılan konutların çok lüks olmadığını ancak depreme dayanıklı olduğunu ifade ederek, "Deprem bölgesinde olduğumuz için bu özelliğe önem veriyoruz. Kent konut olarak Kocaeli’ye örnek binalar yapıyoruz. İnsanların huzur içinde yaşayacağı konut projeleri gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Kent Konut AŞ Genel Müdürü Metin Kalafat ise İzmitkent 4. Etap Vadikent Projesinin 5 blok halindeki 220 daireden oluştuğunu kaydetti.

Projede yeşil alanlar, çocuk oyun grupları, çardaklar ve açık otoparkın yer aldığına işaret eden Kalafat, sosyal projeleri arasında yer alan İzmitkent 4. Etap Vadikent Konutları’nda normal katlardaki dairelerin 59 bin 960, zemin katlardakilerin 55 bin 960, 1. bahçe katlardakilerin 52 bin 960, 2. bahçe katlardakilerin ise 49 bin 960 TL’den satışa sunulduğunu anımsattı.

Konuşmaların ardından Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, Körfez 1. Noter Başkatibi Aynur Şahin gözetiminde kura çekerek hak sahiplerini belirledi. Konutların Mayıs ayında teslim edileceği bildirildi.

AA
        


Geri Dön