19 / 05 / 2024

İzocam Foamboard Lambda 30 Yapı Fuarı’nda sergilendi!

İzocam Foamboard Lambda 30 Yapı Fuarı’nda sergilendi!

İzocam, bu yıl 36’ncısı gerçekleştirilen Yapı Fuarı’na yeni ürün ve sistemleri ile katıldı. İzocam, standında yeni ürünleri Foamboard (lambda) 30, İzocam Manto, Inwall ve Tekiz Panellerini sergiledi...




İzocam, 24–28 Nisan tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yeni ürün ve sistemleri ile “yenilikçiliğe” dikkat çekerek, profesyonel mimar ve mühendislerden oluşan teknik kadrosuyla fuar boyunca ziyaretçilere yalıtım konusunda bilgi verdi.

 

Bu yıl fuara “Foamboard Lambda 30” ile damgasını vuran İzocam, bu alandaki yenilikçiliğiyle  iddiasını ortaya koydu. Isı yalıtım değeri geliştirilmiş, niteliği artırılmış yeni Ekstrüde Polistiren Levha, “Foamboard Lambda 30” ilk kez Yapı Fuarı’nda sergilendi.

 

İzocam’ın standında öne çıkardığı bir diğer ürün olan Sıvalı Dış Cephe Yalıtım Sistemleri İzocam Manto, ısı köprülerini tamamen ortadan kaldırırken, en etkin ısı yalıtım sistemini sunuyor. İzocam Manto sıvalı dış cephe yalıtım sistemleri, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarına sahip tesislerinde üretilen yalıtım levhalarıyla Manto Taşyünü, Manto İzopor, Manto İzopor Plus ve Manto Foamboard CE ve TSE belgeli ürünler olarak yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da tercih ediliyor.

 

Yapı Fuarı’nda İzocam standında sergilenen ve Rigips ortaklığıyla yeni geliştirilen yalıtımlı hafif bölme duvar sistemi Inwall da yer aldı. Rigips alçı plakalar ile İzocam camyünü ve taşyünü yalıtım levhalarının birlikte kullanıldığı, EN 1364-1 standardına göre test edilmiş Inwall Bölme Duvar Sistemleri, 30, 60 ve 90 dakika yangın dayanım sertifikasına sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

 

İzocam’ın Gebkim Organize Sanayi Bölgesi’nde yıllık 4 milyon m2lik üretim hacmine ulaşan yeni sandviç hattı tesisi endüstriyel yapılarda en fonksiyonel yalıtım çözümlerini yeni ürünleriyle sunuyor. Farklı ihtiyaçlara özel çözümler sunmak için İzocam’ın uzmanlığı ve deneyimi ile geliştirilen Tekiz yalıtımlı paneller, Yapı Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile buluştu.

 

Fuarda; ürünlerin binalarda kullanımına yönelik ısı, ses, su yalıtımı ve yangın güvenliği konularında katılımcıların bilinçlendirilmesini hedefleyen İzocam, yalıtımın, enerji tasarrufu ve küresel ısınmaya katkılarını da vurguladı. İzocam, temiz bir dünya için yalıtım malzemelerinin bilinçli kullanımı üzerine de detaylı bilgilendirme yaptı.



Geri Dön