29 / 04 / 2024

İzocam ve İfsak'tan enerji temalı fotoğraf sergisi!

İzocam ve İfsak'tan enerji temalı fotoğraf sergisi!

Enerji konusunda çocukların ve gençlerin dikkatlerini farklı bir bakış açısınya enerji verimliliğine çekmek isteyen İzocam ve İstanbul Fotoğraf Sinema Amatörleri Derneği (İfsak), güçlerini birleştirerek bir fotoğraf sergisi düzenledi



Enerji konusunda çocukların ve gençlerin dikkatlerini farklı bir bakış açısınya enerji verimliliğine çekmek isteyen İzocam ve İstanbul Fotoğraf Sinema Amatörleri Derneği (İfsak), güçlerini birleştirerek bir fotoğraf sergisi düzenledi. Çok sayıda ünlü ismin eserlerinin de yer aldığı 'EnerjiK Bakış', ağustos ayı sonuna kadar İfsak da sergilenecek.
Farklı  disiplinlerdeki kişilerle enerjiye sanatsal açıdan yaklaşmak isteyen ve merkeze fotoğrafı yerleştiren İzocam ve İfsak, projede sanatçı duyarlılığıyla enerji verimliliğine ayna tutulması hedefliyor. Küratörlüğünü Yalçın Savuranın üstlendiği projeye katkıda bulunan isimler arasında Ataol Behramoğlu, Kadir İnanır, Sunay Akın, Yetkin Dikinciler, Rasim Öztekin, Mario Levi, Özcan Yurdalan, Eyüp Muhçu, Ahmet Ümit, Oğuzhan Akay gibi farklı disiplinlerden isimler projeye yazıları ile destek veriyor. Projede, Feridun Düzağaç, İzzet Keribar, Tayfun Pirselimoğlu, Merih Akoğul, Timurtaş Onan, Abdurrahman Antakyalı gibi isimler de fotoğraflarıyla yer alıyor. 


Geri Dön