28 / 04 / 2024

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı  "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2021 listesi resmen açıklandı. İzocam yine Türkiye’nin dev sanayi kuruluşları arasına adını yazdırdı.



Türkiye’de yalıtım sektörüne 57 senedir liderlik yapan İzocam, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda başarı çıtasını daha da yukarıya taşıyarak, bu sene de  İSO 500’deki yerini aldı. İSO 500 listesi, İstanbul Sanayi Odası tarafından; firmaların 2021'deki üretimden satışları, özkaynakları, katma değeri, net satışları, vergi öncesi dönem kar/zararı, faiz, amortisman ve vergi öncesi kar/zararı, aktif toplamı, ihracat ve çalışanlar ortalaması ile belirleniyor.

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

2021'de  satış ve karlılıkta atağa geçen İzocam, bu başarısıyla İSO 500 listesinde bir önceki seneye oranla 8 basamak daha yükseldi ve 456. sıraya oturdu.

Yaptığı açıklamada İzocam'ın her ihtiyaca uygun ürün ve çözümleriyle gerek yurt içinde gerekse yurtdışında dünya çapındaki önemli projelerin aranan markaları arasında yer aldığını kaydeden İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, sektördeki lider konumlarını her sene İSO 500 listesine girerek ve Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşundan biri olmayı başararak taçlandırdıklarını dile getirdi.


Geri Dön