14 / 05 / 2024

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı  "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2021 listesi resmen açıklandı. İzocam yine Türkiye’nin dev sanayi kuruluşları arasına adını yazdırdı.



Yaptığı açıklamada 2021'i çift basamaklı büyüme rakamlarına ulaşarak ve 2020'deki cirolarının neredeyse 2 katına yakın bir büyüme elde ederek kapattıklarına değinen Savcı, yılı 1,2 milyar liralık bir satış hasılatı ile tamamladıklarını söyledi. Yine konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada iç piyasadaki pazar paylarının yüzde 25'lere yaklaştığını dile getiren, Savcı, ihracatı 800 bin metreküpü aşan bir şirket olarak geçen seneki cirolarının yüzde 20’sini de ihracat gelirlerinin oluşturduğunu dile getirdi.

Söz konusu açıklamasında 2022 yılı hedeflerine de değinen İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, 2022'de 2 milyar liralık bir satış rakamının üzerine çıkmayı hedeflediklerini söyleyerek, ihracat satışlarını de 30 milyon dolar seviyesinin üzerine çıkartmayı hedeflediklerine değinen Murat Savcı, ihracatın cirolarının içindeki payını, orta vadede yüzde 30’un üzerine çıkarmayı hedeflediklerini dile getirerek, bu hedef doğrultusunda 2022 yılında yeni pazar arayışlarının süreceğini belirterek, yurtdışında başta Türki Cumhuriyetler, Afrika, Balkanlar, Asya ve Orta Doğu’da olmak üzere ihracat faaliyetlerimizi aralıksız sürdürdüklerini kaydederek İzocam, özellikle Orta Doğu ve Balkanlarda tercih edilen bir marka olduğunu söyledi. 

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

Orta Doğu iklimlendirme pazarının en önemli üreticisi konumunda olduklarını söyleyen Murat Savcı, bu sene de iklimlendirme için çıkaracakları yeni ürünlerimizle bu güçlü konumumuzu korumayı sürdüreceklerini dile getirdi. İhracat gelirlerinin cirolarının içerisindeki payını artırma hedefimiz doğrultusunda, yeni pazar arayışlarını sürdüren Savcı, mevcutta yer aldıkları ülke pazarlarındaki bayi ağlarını genişletirken, potansiyel olarak gördüğümüz ülkelerde de yeni bayilikler vereceklerini söyledi. Özellikle son senelerde odaklandıkları Orta Afrika’daki pazar arayışlarının 2022 yılında da devam ettiklerini söyleyen Savcı, "BDT ülkelerinde ise tanıtım faaliyetlerimizi artırmayı hedefliyoruz” dedi.

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!


Geri Dön