29 / 04 / 2024

İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi yenilendi!

İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi yenilendi!

İznik Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde tasarlanan yeni salonda gerçekleşti. İznik Gölü Koruma Birliği'ne üye seçimi yapıldı...



İznik Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde tasarlanan yeni salonda gerçekleşti. İznik Gölü Koruma Birliği'ne üye seçimi yapıldı. İznik Vergi Dairesi Müdürlüğünün yazılarına istinaden, 6183 Sayılı Kanunun 90.maddesi gereğince gayrimenkul satış komisyonunda görev yapacak meclis üyesinin seçimi ile Yusuf Biçer oy birliği ile seçildi. Plan tadilatı taleplerinin görüşülerek karara bağlanırken, ilçenin Sur İçi Koruma Amaçlı İmar Planı ve Güney Kesim İmar Planı ile Kuzey Kesim İmar Planlarının Genel Revizyonu ile ilgili yapılan çalışmaların görüşmeleri yapılarak görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na havale edildi. 


ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR 


İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde bulunan salon Belediye Başkanı Osman Sargın'ın direktifleriyle yeni tasarımı ve dizaynı ile modern bir toplantı salonu görünümüne kavuştu. Belediye bünyesinde yapılacak meclis toplantıları, personel toplantıları ve nikah törenleri gibi birçok toplantı için yer sıkıntısını gideren salon, modernliği ve tasarımıyla da ilçeye örnek teşkil ediyor. 



Bursa Hakimiyet 


Geri Dön