02 / 05 / 2024

İznik Belediyesi 2015'e yeni projelerle hazırlanıyor!

İznik Belediyesi 2015'e yeni projelerle hazırlanıyor!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyeleri ve İznik Belediyesi Daire Amirlerini İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde ağırladı...



İMAR ve Şehircilik Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis Üyelerine brifing verdi. İznik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan ve İnşaat Mühendisi Ercan Akın'ın birlikte gerçekleştirdiği sunumda "2014 yılı içerisinde 187 adet inşaat ruhsatı verildiğini. 

bunların 20 adetinin köy iken mahalle statüsüne geçen yerlerde olduğunu belirttiler. 2014 yılı içerisinde 2015 yılı sonraki yıllarda hayata geçirilmek üzere 9 adet proje çalışması yaptıklarını söylediler. Bu Projeler ise Belediye Hizmet Binası Projesi. Orhan (Ayasofya) Camii Bahçesi Tuvalet ve Abdesthane Projesi. Derbent Mahallesi Aşıklar Tepesi Meşke Alanı. Abdulvahap Tepesi Mesire Alanı ve Çevre Düzenlemesi. Semt Sahaları projesi. Spor Kompleksi projesi. Kadınlar Lokali. Sahil Düzenleme ve Kültür Merkezi Projeleri olduğunu belirttiler". Ardından İznik Belediyesi Mali İşler Müdürü Hüseyin Asa ise 2014 yılı Ocak ve Kasım Dönemi Gerçekleşen Gelir-Gider hesapları hakkında bilgilendirmede bulundu. 

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da "Bizler bu görevi geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İzııik'i yeniden imar edebilmek amacı ile gerek Biiyiikşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile gerekse Ankara'daki Bursa Milletvekillerimiz ile koordineli çalışarak İznik'i en iyi konuma getirmek için mücadele ediyoruz. Altyapı çalışmaların bittiği yerlerde yol ve parke çalışmaları devam ediyor.  TOKİ  ile yürüttüğümüz çalışmalar son aşamaya geldi. Projelerin yanı sıra 120 kilometrelik yollarımız yeniden dizayn edilmeye başlandı" dedi. 


Bursa Hayat


Geri Dön