17 / 05 / 2024

İznik Belediyesi 2015 projeleri

İznik Belediyesi 2015 projeleri

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyeleri ve İznik Belediyesi Daire Amirlerine İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde Sabah kahvaltısı verdi.

İznik Belediyesi 2015'e yeni projelerle hazırlanıyor!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyeleri ve İznik Belediyesi Daire Amirlerini İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde ağırladı...

Bursa İznik'te 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa ili İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ili, Elbeyli Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satışa sunuyor. Peki arsaların fiyatları kaç lira? İşte İznik'teki arsa satışına ilişkin merak edilenler...

Bursa İznik'te 10 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Ebeyli Mahallesi'nde yer alan 10 arsayı 1 milyon 41 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

İznik'e 3 yılda 60'a yakın tesis inşa edildi!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi Hizmet Binası’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ağırladı. Toplantıda İznik yatırımları masaya yatırıldı.

İznik Belediyesi'ne yeni bina yapılıyor!

İznik Belediyesi yeni binasına kavuşuyor. Maliyetinin tamamı İznik Belediyesince karşılanan yeni hizmet binası ve kültür merkezinin yapımına başlandı.

İznik Sahil projesi başladı!

İznik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin otaklaşa yürüttüğü İznik sahil düzenlemesi projesi için çalışmalar başladı.

İznik Elmalı'nın çehresi değişiyor!

Kırsal kalkınmaya önem veren İznik Belediyesi, köylerde yatırımlara devam ediyor. Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, Elmalı kırsal mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden mescit ve şadırvan inşaatını inceledi

İznik'te 5 Kasım'da toplu açılış gerçekleşecek!

İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 yatırımın 5 Kasımda toplu açılış töreniyle hizmete alınacağı bildirildi.

Bursa İznik Ülker Aktar Huzurevi'nin temeli atıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İznik ilçesine yapılacak 100 yataklı İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı.

Bursa İznik'e düğün salonu inşa ediliyor!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "İznik Belediyesi olarak yapımına başladığımız Mustafalı Düğün Salonu 330 metre kare kapalı alan üzerine yapılacak.'' dedi.

Söke'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Söke Belediyesi 2015 yılında 203 bin metrekare yola parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 2016'nın ilk 6 ayında ise 179 bin metrekare parke taşı döşeyen Söke Belediyesi, bir yılda yapacağı hizmeti 6 aya sığdırdı.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

İznik Belediyesi 2015 projeleri Haberi

İznik Belediyesi 2015 projeleri

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyeleri ve İznik Belediyesi Daire Amirlerine İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde Sabah kahvaltısı verdi.


Kahvaltı sonrasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis Üyelerine brifing verdi.


İznik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan ve İnşaat Mühendisi Ercan Akın'ın birlikte gerçekleştirdiği sunumda "2014 yılı içerisinde 187 adet inşaat ruhsatı verildiğini, bunların 20 adetinin köy iken mahalle statüsüne geçen yerlerde olduğunu belirttiler. 2014 yılı içerisinde 2015 yılı sonraki yıllarda hayata geçirilmek üzere 9 adet proje çalışması yaptıklarını söylediler. Bu Projeler ise Belediye Hizmet Binası Projesi, Orhan (Ayasofya) Camii Bahçesi Tuvalet ve Abdesthane Projesi, Derbent Mahallesi Aşıklar Tepesi Mesire Alanı, Abdulvahap Tepesi...