28 / 04 / 2024

Jaguar I-Pace`e geçen ay 157 bin bu ay 43 bin lira zam geldi! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Jaguar I-Pace`e geçen ay 157 bin bu ay 43 bin lira zam geldi! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Elektrikli bir model olarak geliştirilen Jaguar I-PACE,`e bu ay 43 bin liraya zam yapıldı. İşte 16 Aralık 2022  Jaguar I-Pace fiyat listesi...



Dünyada Yılın Otomobili, Yılın Tasarımı ve Yılın En Çevreci Otomobili ödüllerinin sahibi; Jaguar I-Pace`e geçtiğimiz 157 bin liraya varan zam uygulanmıştı, bu ay ise 43 bin liraya varan zam yapıldı.

Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, Jaguar'ın geleneksel spor arabası ile lüks işçiliği arasındaki dengeyi yine tanımlıyor ve şık entegre teknolojiye haiz ferah bir iç mekan sunuyor.  Elektrikli bir model olarak geliştirilen Jaguar I-PACE, EV geleneğine meydan okuyor. Şu anda en popüler modellerden biri olarak kabul ediliyor. FIA Formula E Racing teknolojisini uygar İngiliz tasarımıyla birleştiren Jaguar genlerinden dünyaya gelen şık, aerodinamik ve gösterişli bir model.

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

İç kısımdaki birinci derslik el yapımı ayrıntılar, kabinin lüks hissini artırıyor. Zengin ve kuvvetli kaplamalar sizi sararken, çift kontrast dikiş lüks ve sofistike bir manzara yaratır. Beyaz aydınlatma, geceleri şık bilgileri vurgular.

Sessiz bir motor gövdesi ve rüzgar sesini bastıran keskin bir dış tasavvur ile dış dünya ile son aşama sessiz olan sessiz bir iç mekanın keyfini çıkarın.

Jaguar I-PACE'in tamamen elektrikli mimarisi, Jaguar Tasarım Ekibinin lüks işçiliği, geniş iç mekanı ve vasıta depolama kapasitesinin bir birleşimidir.

Konfor ve ergonomi, alan kadar önemlidir. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, muhtelif araç-gereç ve renk kombinasyonlarına haiz spor yada performans koltuklarıyla bu kriterlerin her ikisini de karşılar.

Sıfır emisyon avantajlarıyla Jaguar'ın soluk kesen performansını gönül rahatlığıyla deneyimleyin. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, WLTP döngüsüne dayalı olarak 470 km menzil sunar. Menzil Hesaplayıcımızla reel menzilinizi hesaplayarak EV'nizin menzilini iyi mi en üst düzeye çıkaracağınız ile alakalı öğrenin.

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...Arabanızı evde tamamen şarj etmenin en iyi yolu, gece süresince fişe takılı bırakmaktır. Siz dinlenirken Jaguar I-PACE'iniz yine şarj olur ve ertesi sabaha hazır olur. Gerekirse süratli şarj, ev haricinde da kullanılabilir.

Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE'in 90 kWh pili, yüksek enerji yoğunluklu bir lityum iyon pilden oluşur. Tasarımı ve son teknoloji termal idare sistemi, uzun ömrü ve devamlı en çok performansı destekler.

Sürücü odaklı Jaguar I‑PACE, elektrik motoru ve mükemmele yakın ağırlık dağılımı yardımıyla 696 Nm anlık torkla bir spor arabadan bekleyeceğiniz çeviklik düzeyini sunar. Pivi Pro1 haber/eğlence sistemimiz, zeki telefonunuzla aynı düzeyde sezgisel kullanım sunar ve size bütün mühim haber/eğlence bilgilerini bir bakışta verir.

Optimum emniyet için geliştirildi. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, sizi ve yolcularınızı güvende tutmak için şoför yardımı özellikleriyle doludur. İşte 16 Aralık 2022  Jaguar I-Pace fiyat listesi...


Geri Dön