29 / 04 / 2024

SsangYong Korando'ya bir kuruş zam yapılmadı! Geçen ay neyse o! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

SsangYong Korando'ya bir kuruş zam yapılmadı! Geçen ay neyse o! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

SsangYong Kolando Aralık ayı fiyatı açıklandı. SsangYong Korando'ya bu ay da zam yapılmadı. SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...



SsangYong Kolando Aralık ayı fiyatı açıklandı. SsangYong Korando'ya bu ay da zam yapılmadı. SsangYong Korando, Kore sağlamlığı ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş Korando modeli, yetenekleri ile göz dolduruyor.

 SsangYong Korando ya bir kuruş zam yapılmadı! Geçen ay neyse o! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Apple CarPlay ve Android Auto sistemleri sayesinde akıllı telefonunuzu ekran ile senkronize edebilir, menülere sesle veya dokunarak erişebilirsiniz. Geri görüş kamerası, aracınızın arkasında neler olup bittiğini ayrıntılı olarak görmenizi sağlar. En son teknoloji ile yapılan 10,25 inçlik Ghost saat kadranı, sürüş bilgilerinizi her zaman kontrol altında tutmanızı sağlar ve gündüz/gece ekranı değiştirme, görmeyi ve kullanmayı kolaylaştırır.

Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) sistemi, araç, aracın hareket ettiği şeritten sinyalsiz bir ayrılma algıladığında sürücüyü uyarmak için ön kamera modülünü kullanır.

SsangYong Korando'ya Kasım'da zam yapılmadı! 26 Kasım 2022 fiyat listesi...LKA teknolojisi, sinyal olmadan şerit değiştirme girişimlerini algılar ve aracı şeritte tutmak için elektrikli direksiyonu otomatik olarak düzeltir.

SDA işlevi, hızınızı ve takip mesafenizi sürekli olarak izler ve öndeki araçla güvenli bir takip mesafesini korumadığınız takdirde sesli bir uyarı verir.

DAA, sürücü davranışını sürekli olarak izler ve sürücü yorgunluğu belirtileri tespit ederse, sürücüyü mola vermesi için uyarmak için sesli uyarılar kullanır.

SsangYong kaç lira? SsangYong Yeni Korando alınır mı? İşte SsangYong Yeni Korando’nun 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dik bir yokuşta HDC işlevi etkinleştirildiğinde, araç otomatik olarak daha düşük bir vitese geçer, frene basar ve yokuş aşağı güvenli ve yavaş iner. Aisin'in dünyanın en iyi araç içi ekipmanlarından biri olarak kabul edilen 6 vitesli otomatik şanzımanı, en iyi yakıt ekonomisini ve yumuşak, sessiz vites geçişlerini sunar.

SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön