03 / 05 / 2024

Volkswagen Passat Alltrack'a 52 bin 400 TL zam! İşte Volkswagen Passat Alltrack 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Passat Alltrack'a 52 bin 400 TL zam! İşte Volkswagen Passat Alltrack 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen’in yeni station modeli olan Passat Alltrack'ın 2022 Aralık ayı fiyat listesi yayımlandı. Yeni açıklanan listede Volkswagen’in birçok modeline zam yapıldığı görüldü. İşte, Volkswagen Passat Alltrack'ın 16 Aralık 2022 fiyat listesi…



Yüksek süratli otobanlar, keskin virajlar, geniş caddeler ve dar sokaklarda performansından hiçbir şey kaybetmeyen Passat Alltrack, yeni tasarımıyla  yeni sahiplerini  bekliyor.

27,5 milimetre yükseltilmiş şasisi, özel Off-Road Sürüş Modu ve 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi ile bozuk yollar ve hafif arazi şartları dahil her yolda benzersiz bir performans sunan Passat Alltrack, 200 PS güce sahip 2.0 TDI motoruyla birlikte uzun yolların en iyi yol arkadaşı olma iddiasını kuvvetlendiriyor.

Volkswagen Passat Alltrack'te yer alan Adaptif Şasi Kontrolü, kullanıcı tarafından normal, sportif ve konforlu olmak üzere üç farklı şekilde özelleştirilebiliyor. Bunun yanı sıra amortisörler, tıpkı elektromekanik servo direksiyon gibi değişim gösteren şartlara göre kendini otomatik olarak ayarlıyor.

Volkswagen Passat Alltrack a 52 bin 400 TL zam! İşte Volkswagen Passat Alltrack 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Adaptif Hız Sabitleyici ise, önceden ayarlanan hız limitini geçmeyi engelleyerek, önde giden araçla aradaki mesafeyi korumaya imkan tanıyor. Böylece dur-kalk trafikte ilerlerken Passat Alltrack, bütünüyle otomatik olarak fren yaparak öndeki aracın arkasında durabiliyor ve araç ilerlemeye başladığında ise yeniden harekete geçebiliyor.

Peki Volkswagen Passat Alltrack'ın teknik özellikleri neler? İşte, Volkswagen Passat Alltrack'ın teknik özellikleri ve 16 Aralık 2022 fiyat listesi…

 

 

 


Geri Dön