İş Fırsatları

Jandarma Genel Komutanlığı 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak...

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığına 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacağını açıkladı. Uzman Erbaş alımı başvurusu yapmak isteyenler ise araştırmalara başladığı kaydedildi. Uzman Erbaş personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl ve nereden yapılır? 

Jandarma Genel Komutanlığı Resmi Gazete'de ilan yayımladı. 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacağını bildiren ilanın ardından vatandaşlar araştırmalara başladı. Buna göre, Uzman Erbaş personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl ve nereden yapılır? 

JANDARMA UZMAN ERBAŞ BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Jandarma Genel Komutanlığına 9 bin 75 jandarma, 5 bot serdümeni, 500 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacağı belirtildi.  Başvurular, 7-21 Ekim'de internet üzerinden yapılacak.

 

UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuruların başlama ve bitiş saatleri, temini yapılacak sözleşmeli uzman erbaş branşları, temin şartları ve diğer detaylar https://vatandas.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının https://kamuilan.sbb.gov.tr internet sitelerinde yayımlanacak olan, "2025 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini" kılavuzunda yer alıyor.

Aile Bakanlığı 4 ildeki SYD Vakıflarına personel alımı yapacak!

Memur olmak isteyenlere son dakika müjdesi! Kamuya 2 bini aşkın personel alınıyor: KPSS'siz alımlar da var! 

İstanbul Üniversitesi 15 sözleşmeli personel alımı yapacak!

PTT personel alımı 2024 açıklandı mı? KPSS şartsız alım yapılacak mı? PTT personel alımı 2024!