Ekonomi

Jandarmaya promosyonları ne zaman verilecek 2023? Jandarma promosyon ödemesi alacak mı?

Jandarma promosyonları gündemde yer alan konulardan biridir. İşte jandarma promosyon ödemelerine dair merak edilenler!Bankalar ve kurumlar arasında yapılan anlaşmalar sonucunda çalışanlara promosyon ödemesi yapılmaktadır

Jandarmaya promosyonları ne zaman verilecek? Jandarma promosyon ödemesi alacak mı? sorularının yanıtları sorgulanıyor. Bankalar ve kurumlar arasında yapılan anlaşmalar sonucunda çalışanlara promosyon ödemesi yapılmaktadır. Bunlara ek olarak jandarma subay ve astsubayların promosyon ödeme tarihleri de merak ediliyor.

 

 Peki “Jandarmaya promosyonları ne zaman verilecek? Jandarma promosyon ödemesi alacak mı? Astsubay, uzman çavuş promosyon ödemeleri yattı mı?” İşte yanıtlar…

Promosyon konusunda halen gündemindeki yerini koruyor. Promosyon miktarları bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. Kamu kurumları ile bankalar arasında promosyon sözleşmeleri güncellenip duruyor. Jandarma subay ve astsubayların promosyon alıp almayacağı merak edildi. Peki, Jandarma promosyon ödemeleri ne zaman verilecek 2023? Astsubay, uzman çavuş promosyon ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

JANDARMA PROMOSYON ALACAK MI 2023?

MSB kapsamında bulunan TSK personeline 26 bin TL promosyon verilmiş, açıklamada ise "Maaş/ücret ödemelerine ilişkin bankacılık hizmetleri ve personele ödenecek promosyona dair olarak Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O ile 1 Ocak 2023 31 Aralık 2025 tarihleri arasında uygulanmak üzere protokol imzalanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, TSK personeline 3 yıl için tek sefer olacak şekilde 26 bin lira toplu promosyon tutarının Ocak 2023 yılında yatırılması kararlaştırılmıştı." İfadelerine yer vermişti.

TSK personeli sonrası jandarma personeli de promosyon haberi halen bekliyor. Jandarma personelleri 30 bin TL'ye varan promosyon ödemesi isteğinde bulunmuştu, anlaşma henüz sağlanamamıştı.

JANDARMA PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Mevcut protokolün şubat ayında sona erecek olmasından dolayı yeni sözleşmenin mart ayında başlaması bekleniyor. Anlaşmasının sağlanması ile promosyonlar banka hesaplarına geçmiş olacak.

JANDARMA PROMOSYONU NE KADAR?

EGM çalışanları 27 bin TL promosyon alırken, sağlık çalışanlarına 3 yıllık protokol karşılığında maaş miktarına bakılmadan 29 bin TL promosyon ödemesi yapılması kararlaştırılmıştı. Bu ödemenin 27 bin TL'sinin peşin verilmesi karara bağlanmıştı.

Merak edilen diğer konu ise astsubay maaşları olmaktadır. İşte astsubay maaşları;

Jandarma Astsubay maaşı kaç TL?

Jandarma astsubay maaşları 2023 yılında 14 bin TL ila 19 bin TL arasında değişecek. Maaşların oranları kişinin derecesi, rütbesi, kıdemi ve görevde bulunduğu bölgeye göre farklılık gösteriyor.

Uzman Astsubay ne kadar maaş alıyor?

2023'te uzman astsubaylar 12.010 TL ile 17.050 TL arasında maaş alacaklar. 

DSİ duyurdu! Düşük KPSS puanınızla DSİ’de işiniz hazır! İşte DSİ personel alım şartları!

Evde bakım maaşı yatan iller şubat 2023! Evde bakım zamlı maaş ne zaman yatacak? 14 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!