29 / 04 / 2024

Jean-Claude Van Damme, İstanbulda film platosu kuracak!

Jean-Claude Van Damme, İstanbulda film platosu kuracak!

Jean-Claude Van Damme, İstanbulda dev bir yatırım yapmaya hazırlanıyor. Organizatör Ahmet San ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgünün misafiri olarak İstanbula gelen Jean-Claude Van Damme, İstanbulda film platosu kuracak



Aksiyon filmlerinin dünyaca ünlü aktörü Jean-Claude Van Damme, İstanbulda dev bir yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Organizatör Ahmet San ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgünün misafiri olarak İstanbula gelen Jean-Claude Van Damme, Avrupanın en büyük film platosunu kurmak için arazi arıyor. Hollywood platolarını aratmayacak bu plato için iki gün boyunca arazi bakan ünlü oyuncu, Türkiye ve İstanbul cennet. Burada, içerisinde sinema okulu da bulunacak, Hollywood platolarını aratmayacak dev bir sinema tesisi kuracağız dedi. Önceki gün yardımcısıyla birlikte Büyükçekmecedeki bir restoranda yemek yiyen, bir ara gömleğini çıkarıp yazdan kalma güneşten de istifade eden Van Damme, yemek sonrası sorularımızı yanıtladı. Sabah saatlerinde Cüneyt Arkınla birlikte Saba Tümerin programına katıldığını hatırlatan oyuncu, söze Türk sinemasının efsanesi Cüneyt Arkın eğer Hollywoodda olsaydı şimdi bir dünya starıydı diyerek başladı.

Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger ve Chuck Norris ile birlikte kamera karşısına geçtiği Cehennem Melekleri 2 filminin Sofyada çekildiğini, çekimlere ara verilince fırsattan istifade İstanbula geldiğini anlatan Jean-Claude Van Damme, Bugüne kadar Oscar ödülü alamadığım için üzülüyorum. Oscarda siyasi oyunlar dönüyor çünkü. Ama daha yaşım genç, bir gün mutlaka Oscarı kaldıracağım dedi.

Röportajın ardından restoran çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren, onlara bir de mini şov yapan oyuncu, sonra Büyükçekmecede bulunan kuleye çıkarak İstanbulu kuşbakışı izledi. Akşam saatlerinde de Cehennem Melekleri 2nin çekimleri için Sofyaya döndü.                 
Hürriyet/Cenker TEZEL


Geri Dön