29 / 04 / 2024

Jennifer Lopez Cratos Premium Hotel´in açılışına katılmayacak

Jennifer Lopez Cratos Premium Hotel´in açılışına katılmayacak

Jennifer Lopez Cratos Premium Hotel´deki konserini iptal etti



Jennifer Lopez baskılara dayanamadı, KKTC konserini iptal etti. Hiçbir görüş, kişi ya da rejim için konser vermediğini açıklayan sanatçı olanlardan üzgün olduğunu söyledi

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez´in KKTC, Girne´de inşa edilen ve Kıbrıs Barış Harekâtı´nın yıldönümü olan 20 Temmuz´da resmi açılışı yapılacak Cratos Premium Hotel´de, 24 Temmuz´da vereceği konser iptal edildi. Lopez´in resmi internet sitesinde yapılan açıklamada sanatçının bugüne kadar hiçbir ülke, görüş, kişi ya da rejimi desteklemek amacıyla konser vermediğini bundan sonra da durumun değişmeyeceği söylendi. Açıklamada durumun kendilerini ekip olarak üzdüğünü ve konser verme fikrinden vazgeçtiklerini yazan Lopez´in ekibi, politik tartışmaların içinde yer almak istemediklerini belirtti.

Tehdit aldı
Açıklamanın ardından, sitede Lopez´in Türk hayranlarıyla Rum hayranları arasında tartışmalar yaşandı. Türkler, Lopez´i bir daha dinlemeyeceklerini söylerken Rumlar sanatçının `doğru olanı´ yaptığını yazıyor. Bazı Rum dinleyiciler Lopez´in Kıbrıs konserini maddi açıdan zor günler geçirdiği için kabul ettiğini ve bundan dolayı utanç duyması gerektiğini de söylüyor. Açıklamadan önce sosyal paylaşım sitesi Facebook´ta bir kampanya başlatılmış ve sayfaya katılan büyük bir kısmı Rum olan 14 bin kişi Lopez´in konseri iptal etmesini istemişti.
24 Temmuz´da 41 yaşına basacak olan Lopez ise bütün bu tartışmalardan uzakta müzisyen ve oyuncu eşi Marc Anthony ve iki yaşındaki ikiz çocukları Emme ve Max´le Malibu´da tatil yapıyor.
Jennifer Lopez´in konsere çıkmaması yönünde çok sayıda tehdit telefonu aldığı ve tehditlerden korktuğu için sahneye çıkmaktan vazgeçtiği de konuşulanlar arasında. Bu arada ünlü şarkıcı 24 Temmuz´da 41 yaşına girecek. Doğum günü öncesinde çok heyecanlı ve mutlu olduğu, parti için hazırlıklar yaptığı ve Kıbrıs konseriyle ilgili daha fazla açıklama yapmak istemediği söyleniyor. Oteli inşa eden Boz Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bozoğlu, önceki gün yaptığı açıklamada, Rumların, açılışı yapılacak Girne´deki Cratos Premium Hotel´de vereceği konseri engellemeye çalıştığı ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile kontratlarının devam ettiğini söyleyerek, "Bir sıkıntı gözükmüyor, inşallah kendisini misafir edeceğiz" demişti.
Radikal


Geri Dön